FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική/9ος Όμιλος: Έφτασε τα 10 γκολ ο Ηλίας Κουλούρης

Ημερομηνία: 17-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Hλίας Κουλούρης του Αίαντα Γαστούνης σκόραρε δύο φορές την Τρίτη στο εξ αναβολής παιχνίδι του Αίαντα με τη Θύελλα Πατρών και πλέον είναι ξανά μόνος πρώτος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς με 10 γκολ. Ο 21χρονος Αχαιός επιθετικός έχει σκοράρει 10 φορές σε 9 αγώνες που έχει παίξει φέτος, έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Και με δύο αγωνιστικές να απομένουν, πολύ δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στον 9ο Όμιλο.

Δεύτερος σκόρερ του Ομίλου είναι ο Στέλιος Νάκα του Ναυπακτιακού Αστέρα με 8 γκολ και στην 3η θέση βρίσκεται ο Βαγγέλης Γκάτσης επίσης του Ναυπακτιακού και ο Κούνια της Ζακύνθου με 5 γκολ. Ο Βαγγέλης Λαθύρης του ΠΑΟ Βάρδας είναι στην 4η θέση με 4 γκολ στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται και ο Ηλείος Αλέξης Νικολακόπουλος του Εθνικού Σκουλικάδου.

Οι σκόρερς

10 γκολ: Κουλούρης (Αίας Γαστούνης),

8 γκολ:  Νάκα (Ναυπακτιακός Αστέρας)

5 γκολ: Γκάτσης (Nαυπακτιακός Αστέρας), Κούνια (Ζάκυνθος)

4 γκολ: Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας), Αγουρίδης (Θύελλα), Βλασόπουλος (Διαγόρας), Νικολακόπουλος (Εθνικός Σκουλικάδου), Αθανασόπουλος (Διαβολίτσι), Δ. Αλεξανδρής (Διαγόρας Βραχνεΐκων)

3 γκολ: Μουλιάτος (Διαβολίτσι), Σούρμπης (Ζάκυνθος)

2 γκολ: Βατσής (Αίας Γαστούνης), Χριστόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπούνας, Μπακατσέλος (Παναιγιάλειος),  Σταυρόπουλος (Ναυπακτιακός Αστέρας), Κάρδαρης, Κάμερον, Ζώντος, (Ζάκυνθος), Μεταξάς (Εθνικός Σκουλικάδου), Τσουλάκος, Πάγια (Διαβολίτσι), Ανδρεόπουλος (Αχαϊκή), Χαραλαμπόπουλος (Πάμισος), Μπράτι (Παλληξουριακός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος