FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: 7 όμιλοι τη νέα σεζόν

Ημερομηνία: 28-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οριστικοποιήθηκε το πλάνο για τη Γ΄ Εθνική της νέας σεζόν στην Γ.Σ. της Ε.Π.Ο., την Παρασκευή. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Γ.Σ., τη σεζόν 2021-2022 οι όμιλοι θα είναι 7, με τον όμιλο της Κρήτης να παραμένει αυτόνομος. Για το 2022-2023 το πλάνο προβλέπει 4 ομίλους.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ομάδων για τη νέα σεζόν, είναι ακόμη αδιευκρίνιστος καθώς όλα θα εξαρτηθούν και από το πόσες ομάδες θα μπορέσουν να αγωνιστούν στη νέα Super League 2.

Στον «ηλειακό» όμιλο, αν δεν προστεθούν ομάδες από την Super League 2, θα είναι πιθανότατα η Ζάκυνθος (αν δεν προβιβαστεί μέσω των μπαράζ), ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, ο Παναιγιάλειος, το Διαβολίτσι, ο Παναρκαδικός, ο Ερμής Μελιγούς, ο Εθνικός Σκουλικάδου, η Ερμιονίδα, ο Φοίνικας Επιδαύρου και ο Άρης Σκάλας. Μαζί με Αίαντα και ΠΑΟ Βάρδας, συνολικά οι ομάδες θα είναι 11 ή 12.

Όσο για την άνοδο από τα τοπικά στη Γ΄ Εθνική, θα προβιβαστούν οι μισές ομάδες, δηλαδή 28 από τις 56, μέσω αγώνων μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων. Κι αυτό ώστε τη σεζόν 2022-2023 η Γ΄ Εθνική να διεξαχθεί με 4 ομίλους των 18 ομάδων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος