FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: 11 γκολ ο Κουλούρης-Ο πίνακας των σκόρερς

Ημερομηνία: 22-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Hλίας Κουλούρης του Αίαντα Γαστούνης σκόραρε και στο Ληξούρι για την προτελευταία αγωνιστική στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι αγκαλιά με την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερς. Ο 21χρονος Αχαιός επιθετικός έχει σκοράρει 11 φορές σε 10 αγώνες που έχει παίξει φέτος, έχοντας πετύχει περισσότερα από τα μισά γκολ του Αίαντα (11 από τα 20).

Δεύτερος σκόρερ του ομίλου παρέμεινε ο Στέλιος Νάκα του Ναυπακτιακού Αστέρα με 8 γκολ και στην 3η θέση με 5 γκολ ανέβηκε ο Ηλείος μεσοεπιθετικός Αλέξης Νικολακόπουλος του Εθνικού Σκουλικάδου, που σκόραρε στον αγώνα του Σαββάτου με τη Θύελλα Πατρών. Πέντε γκολ έχουν πετύχει και οι Βαγγέλης Γκάτσης του Ναυπακτιακού και Κούνια της Ζακύνθου. Ο Βαγγέλης Λαθύρης του ΠΑΟ Βάρδας είναι στην 4η θέση με 4 γκολ στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΒ να έχει ρεπό την 12η αγωνιστική. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος του Αίαντα, Κώστας Βλαχόπουλος, με τα δύο γκολ που πέτυχε στο Ληξούρι έφτασε τα 3 τέρματα.

Οι σκόρερς

11 γκολ: Κουλούρης (Αίας Γαστούνης),

8 γκολ: Νάκα (Ναυπακτιακός Αστέρας)

5 γκολ: Νικολακόπουλος (Εθνικός Σκουλικάδου), Γκάτσης (Nαυπακτιακός Αστέρας), Κούνια (Ζάκυνθος)

4 γκολ: Λαθύρης (ΠΑΟ Βάρδας), Αγουρίδης (Θύελλα), Βλασόπουλος (Διαγόρας), Αθανασόπουλος (Διαβολίτσι), Δ. Αλεξανδρής (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Μουλιάτος (Διαβολίτσι),

3 γκολ: Βλαχόπουλος (Αίας), Σούρμπης (Ζάκυνθος), Σταυρόπουλος (Ναυπακτιακός Αστέρας), Ανδρεόπουλος (Αχαϊκή), Δαδάκος (Εθνικός Σκ.).

2 γκολ: Βατσής (Αίας Γαστούνης), Χριστόπουλος, Σπυρόπουλος, Μπούνας, Μπακατσέλος (Παναιγιάλειος), Κάρδαρης, Κάμερον, Ζώντος, (Ζάκυνθος), Μεταξάς (Εθνικός Σκουλικάδου), Τσουλάκος, Πάγια (Διαβολίτσι), Χαραλαμπόπουλος (Πάμισος), Ντόμας (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Μπράτι (Παλληξουριακός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος