FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Στο κλιμάκιο Ν. Ελλάδας της Εθνικής Παμπαίδων ο Χρήστος Τσίπας

Ημερομηνία: 03-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο κλιμάκιο Νοτίου Ελλάδας της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. 2007) κλήθηκε ο ταλαντούχος αθλητής της Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου, Χρήστος Τσίπας, στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ..
Ο 14χρονος αθλητής, που είναι ο μοναδικός αθλητής από τον Πύργο που κλήθηκε στην προεπιλογή της ομάδας Παμπαίδων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και αποτελεί τον μοναδικό εκπρόσωπο του ηλειακού μπάσκετ στο κλιμάκιο Νοτίου Ελλάδας, θα συμμετάσχει στην προπόνηση της Εθνικής που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου στο βοηθητικό Κλειστό Γυμναστήριο του Ο.Α.Κ.Α..


Ο Χρήστος Τσίπας την φετινή σεζόν είναι ένα από τα βασικά γρανάζια του παιδικού τμήματος που πρωταγωνιστεί, όντας 2ο στο πρωτάθλημα (17 συμμετοχές, 16 πόντοι κατά μέσο όρο) αλλά και του εφηβικού τμήματος (15 συμμετοχές, 10 πόντοι κατά μέσο όρο), ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας τη φετινή σεζόν έχει 14 συμμετοχές με το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου «άπαντες στην οικογένεια της Γ.Ε.Π. Ηρακλής είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτή την επιτυχία και την αλματώδη πρόοδο του νεαρού αθλητή μας και ευχόμαστε στον Χρήστο καλή επιτυχία και να ευχαριστηθεί τη νέα αυτή εμπειρία.

Παράλληλα, η επιτυχία αυτή μας γεμίζει όλους υπερηφάνεια και ευχαρίστηση για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας και την εξαιρετική δουλειά που συντελείται σε αυτή από τους προπονητές μας, γεμίζοντας άπαντες φυσικά με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και διάθεση για σκληρή δουλειά ώστε να συνεχίσουμε σε ανάλογα και ακόμα καλύτερα επίπεδα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος