FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Νέα δυνατή μεταγραφή ο Δασκαλόπουλος

Ημερομηνία: 08-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου μετά τον Ξενοφώντα Σακελλαρίου, προχώρησε σε άλλη μια δυνατή μεταγραφή ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑΗ. Απέκτησε τον 26χρονο γκαρντ Γιώργο Δασκαλόπουλο, που τα τελευταία πέντε χρόνια έπαιζε στον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, στην Α1 ΕΣΚΑΗ και Γ΄ Εθνική.

Ο ικανότατος Πυργιώτης γκαρντ, ο οποίος αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Ηρακλή, θα ενισχύσει σημαντικά τους «πράσινους» του Τάσου Σκίπη στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ. Την τελευταία πενταετία ο εκρηκτικός combo guard φόρεσε τη φανέλα του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι στις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας του Βασίλη Νιπεργιάλη με τους διαδοχικούς τίτλους και τις ανόδους από την Α2 ΕΣΚΑΗ μέχρι τη Γ’ Εθνική κατηγορία, στην οποία μάλιστα αγωνίστηκε σε 17 αγώνες της περσινής σεζόν πετυχαίνοντας συνολικά 64 πόντους με 10 εύστοχα τρίποντα (μ.ο. 3,8 πόντους ανά αγώνα). Κατά την τελευταία του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ με τη φανέλα του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας την διετία 2017-2019, ο εξαιρετικός γκαρντ αγωνίστηκε συνολικά σε 50 παιχνίδια έχοντας κατά μ.ο. 9 (216 πόντους με 26 εύστοχα τρίποντα) και 4,4 (115 πόντους με 16 εύστοχα τρίποντα) πόντους αντίστοιχα, συμβάλλοντας τα μέγιστα αρχικά στην εδραίωση και μετέπειτα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο του αμαλιαδίτικου συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑΗ. Πριν την μετακίνησή του στην ομάδα της Αμαλιάδας, ο ικανότατος Πυργιώτης περιφερειακός αγωνίστηκε και πάλι στον Ηρακλή συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τα πλέι-οφ ανόδου, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί επίσης σε Πύργο ’99 (Α2 ΕΣΚΑΗ) και Σφήκα Πατρών (Α1 ΕΣΚΑΗ).

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής καλωσορίζει τον Δασκαλόπουλο και πάλι στην ομάδα και του εύχεται υγεία, επιτυχίες και πολλές χαρούμενες στιγμές με την πράσινη φανέλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος