FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Μεγάλη πρόκριση στο Final-6 Εφήβων της ΕΣΚΑΗ

Ημερομηνία: 19-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με μοναδικό εκπρόσωπο από την Ηλεία, την Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/12/2018 η κλήρωση για την Τελική Φάση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑΗ, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι οι: Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου, Α.Σ. Προμηθέας Πατρών, Α.Ο.Π.Α. Έσπερος, Α.Ο. Παναχαϊκός, Ε.Α. Προμηθέας 2014 και Α.Ε. Αγυιά Πατρών.

Η πρόκριση αυτή αποτελεί ακόμα μια τεράστια επιτυχία, συνεχίζοντας την παράδοση και καταξιώνοντας το σύλλογό μας στις παραδοσιακές ισχυρές δυνάμεις των τμημάτων υποδομής. Μέσα από μεθοδική δουλειά χρόνων και συνεχή προσπάθεια, οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να πετύχουν τον δύσκολο στόχο, που μαζί με την διοίκηση είχαν θέσει από την αρχή της σεζόν και πλέον, χωρίς άγχος, θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό, αποτελώντας το παράδειγμα και για τους μικρότερους αθλητές του συλλόγου.

Με την επιτυχία αυτή, οι «μικροί-μεγάλοι» αθλητές της Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου κατάφεραν να προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση στους προπονητές τους, δίνοντάς τους συνάμα δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, ώστε τις δύσκολες ημέρες που ζούμε, να υπάρχει η δυνατότητα σε όλα τα μικρά παιδιά να μπορούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ, απομακρύνοντάς τα από τους πάμπολλους κινδύνους που ελλοχεύουν στην κοινωνία μας.

Η Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου είναι από τα λίγα αθλητικά σωματεία στην Ηλεία που έχει ως πρωταρχικό σκοπό την ανάπτυξη τμημάτων υποδομής, αξιοποιώντας τις πολύτιμες γνώσεις των καθηγητών Φυσικής Αγωγής, Γρηγοριάδη Σταύρου, Ζάγκλη Σάκη, Λόλα Χάρη και Νικολόπουλου Φώτη και προσπαθώντας να κτίσει μια υγιή και όμορφη σχέση του μικρού παιδιού με τον αθλητισμό, χρήσιμη για όλη του την ζωή.

Εκ μέρους της Διοίκησης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους, Τάσο Σκίπη, για την μεγάλη αυτή επιτυχία, καθώς και σε όλους τους προπονητές του συλλόγου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Τέλος, ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στον αφανή «εργάτη» του συλλόγου και τον κύριο υπεύθυνο για όλες τις μέχρι τώρα επιτυχίες του, τον τεχνικό σύμβουλο Σάκη Διαμαντόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος