FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Ανανέωσαν Κοντάρης, Κωσταρέλλος

Ημερομηνία: 01-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Ε. Πύργου Ηρακλής ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο σέντερ Αλέξανδρο Κοντάρη και τον 23χρονο γκαρντ Γιάννη Κωσταρέλλο  ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Ο Κοντάρης εντάχθηκε στον Ηρακλή την περσινή σεζόν ενισχύοντας καθοριστικά τις προσπάθειες του συλλόγου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ, όντας εκ των πρώτων σκόρερ (230 πόντοι με 7 εύστοχα τρίποντα) και κορυφαίων σε απόδοση αθλητών της ομάδας. Συνολικά αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 10 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 0.9 τάπες σε 23 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ο Γιάννης Κωσταρέλλος, ο οποίος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Ακαδημίας του Ηρακλή, την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας με 239 πόντους και 27 εύστοχα τρίποντα, αποτελώντας εκ των κορυφαίων σε απόδοση αθλητών του Ηρακλή στην πορεία μέχρι την εξασφάλιση της παραμονής στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Συνολικά αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 9.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 2.3 κλεψίματα σε 34 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής εύχεται στους Αλέξανδρο Κοντάρη, Γιάννη Κωσταρέλλο καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος