FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Μπίρμπας: «Σε αυτή την διοργάνωση κέρδισε η αγάπη»

Ημερομηνία: 08-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος του Αίαντα Γαστούνης, Γιώργος Μπίρμπας, ήταν ο άνθρωπος που δρομολόγησε τον φιλανθρωπικό αγώνα στη Γαστούνη για τον 16χρονο Γιάννη Μεμπέλλι, προτείνοντας στην οργάνωση «ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ» να διεξαχθεί ο αγώνας αυτός για την οικονομική και ηθική ενίσχυση του μικρού Γιάννη.

Ο Γιώργος Μπίρμπας, με δήλωσή του, ευχαριστεί θερμά όσους πρόσφεραν για την διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα και κυρίως τον σύλλογο «ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ». Ο Γ. Μπίρμπας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την παρουσία του και την στήριξή του στην προσπάθεια που κάναμε για τον μικρό Γιάννη. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Πάνω απ’ όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν για να διοργανώσουμε την εκδήλωση μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και πραγματικά όλη μας η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Dejan Miloseski, Στάθη Χαραλαμπόπουλο, Γιώργο Γιαννακόπουλο καθώς και το σύλλογο «ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ» γιατί από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε υπήρξε κατευθείαν ανταπόκριση. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του αφανείς παράγοντες που βοήθησαν εθελοντικά χωρίς να ζητήσουν την παραμικρή διαφήμιση. Σε αυτήν την διοργάνωση κέρδισε η αγάπη δίνοντας ζωή. Εις το επανιδείν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος