FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Μάγκας Πανηλειακός νίκησε προβλήματα και Μύκονο, με Λούσκο στο 87΄ (φωτό)

Ημερομηνία: 20-11-2022 | Συντάκτης:

Ο Πανηλειακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας την Μύκονο με 1-0 το μεσημέρι της Κυριακής στο Στάδιο Πύργου, με γκολ του Γιώργου Λούσκου στο 87΄, παρουσία 500 περίπου φιλάθλων.
Ο Πανηλειακός νίκησε και τα προβλήματα, έχοντας στον πάγκο του όχι τον Γιώργο Κούτση που αποχώρησε, αλλά τον βοηθό του, Θοδωρή Γκάτζιο, χωρίς τον τιμωρημένο Αρσενίδη και τον τραυματία Λίμα, με τον Παναγιώτη Τσίγκρηλα να αντικαθίσταται στο 32΄ λόγω τραυματισμού και τον κορυφαίο στο ματς Τρύφωνα Κασμερίδη, που προερχόταν από τραυματισμό, να αποχωρεί και αυτός στο 70΄ με τραυματισμό.
Και είχε να αντιμετωπίσει επίσης μια κακή διαιτησία από την Μεσσηνία, με τον α΄ βοηθό Ηλία Μπουρίκα να ακυρώνει ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Πεντρίνιο στο 43΄, τη στιγμή που πέντε λεπτά πριν ο ίδιος βοηθός είχε ανακόψει ξανά λανθασμένα τον Πεντρίνιο ως οφσάιντ, ενώ ο Βραζιλιάνος καλυπτόταν δύο μέτρα από αμυντικό της Μυκόνου! Δύο φάσεις που άναψαν τα αίματα στο γήπεδο, με τον Πανηλειακό να διαμαρτύρεται πολύ έντονα στο ακυρωθέν γκολ και το παιχνίδι να διακόπτεται για 3-4 λεπτά.
Στο 87΄ κι ενώ το ματς στο β΄ μέρος δεν είχε καλές φάσεις και όδευε για 0-0, ο Καλομοίρης έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στην καρδιά της άμυνας στον Λούσκο, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους του Πανηλειακού.

Πανηλειακός: Μαντζάρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Κασμερίδης (70΄ λ.τρ. Αντωνιάδης), Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας, Λούσκος, Μπαλός, Π. Τσίγκρηλας (32′ λ.τρ. Κακόγιαννος-70′ Καλομοίρης), Μενσά, Πεντρίνιο.
Α.Ε. Μυκόνου: Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κεμπλε (87′ Χ. Γιαννόπουλος) Ματσάνας, Αρκούδας, Στυλιανόπουλος, Σγούρι, Τράκας (87′ Αχείμαστος), Μουρίκι, Πινέιρο (68′ Λεσάι), Αγγελής (78′ Παλιομύτογλου).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος