FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Ήττα του Αίαντα από την ισχυρή Μύκονο

Ημερομηνία: 04-02-2023 | Συντάκτης:

Ο Αίας ηττήθηκε 3-0 από την Α.Ε. Μυκόνου στη Γαστούνη, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα της Μυκόνου ήταν καλύτερη και προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, μέσα σε τρία λεπτά. Στο 28΄ μετά από ωραίο συνδυασμό λίγο έξω από την περιοχή, ο Σγούρι πάσαρε κάθετα στον Μουρίκι κι αυτός με πλασέ έγραψε το 0-1.

Τρία λεπτά μετά ο διαιτητής Φωκάς από την Αχαΐα υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Τσακοπιάκου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σγούρι κι έγραψε το 0-2. Στην επανάληψη, στο 60΄, ο Αίας ζήτησε έντονα πέναλτι σε χέρι του Σπυρόπουλου σε κεφαλιά του Πυρρή, αλλά ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 79΄ σε αντεπίθεση της Μυκόνου, ο Πινέιρο σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε στον Βατσή που έπεσε στα πόδια του και κατέληξε στο αριστερό «Γ» του Βίλλιου για το 0-3.

Αίας: Βίλλιος, Κάρδαρης, Χριστοφοράτος, Βατσής, Ρίλντι (46΄ Παπαχριστόπουλος), Τσακοπιάκος, Τριανταφυλλόπουλος, Βράπι (37΄ λ.τρ. Τσιρίκος), Σταθάτος (85΄ Μουτσάι), Πυρρής (85΄ Μαργαρίτης), Κουλούρης (85΄ Καράγιωργας).

Α.Ε. Μυκόνου: Ντούνης, Ράγια, Κεμπέ, Σπυρόπουλος, Αρκούδας, Τράκας, Σγούρι, Μουρίκι (80′ Γιαννόπουλος), Βαλαβανόπουλος (60′ Αγγελής-65′ λ.τρ. Στυλιανόπουλος), Πινέιρο (80′ Αχείμαστος), Παπαδόπουλος (80′ Οικονομικος).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος