FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Ηλειακό ντέρμπι… γοήτρου το Σάββατο στον Πύργο

Ημερομηνία: 07-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την 23η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, το Σάββατο στις 7.30μ.μ., στο Στάδιο Πύργου, θα διεξαχθεί το ηλειακό ντέρμπι του ομίλου ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Αίαντα. Ένα ντέρμπι… απογοητευμένων, καθώς ο Πανηλειακός, που ξεκίνησε με βλέψεις ανόδου, έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, ενώ ο Αίας, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου, ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα! Μοναδικό, λοιπόν, κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είναι μια νίκη γοήτρου.

Αμφότερες οι ηλειακές ομάδες, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έξι σερί ήττες έχει ο Πανηλειακός και μάλιστα με γκολ 2-22 σε αυτά τα ματς, έχοντας όμως δύσκολο πρόγραμμα! Από την άλλη ο Αίας ξέμεινε από δυνάμεις και λύσεις στο κρισιμότερο σημείο κι έχει να κερδίσει 7 αγωνιστικές (1 ισοπαλία-6 ήττες) και συγκεκριμένα από τις 19 Φεβρουαρίου, όταν επικράτησε 1-0 του Α.Ο. Πυλίου Κω στην Γαστούνη.

Στα αγωνιστικά, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Λάμπη Μπάλλα, που δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών στο Άργος, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και ο Π. Τσίγκρηλας που ήταν τραυματίας. Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος έχει αμφίβολη την συμμετοχή του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Ηλία Κουλούρη, που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 8/4-Ώρα 10π.μ.

Ερμιονίδα-Α.Ο. Πυλίου Κω: Σπήλιος (Κορινθίας)

Ώρα 4μ.μ.

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου-Ρόδος: Κωνσταντινίδης (Δυτ. Αττικής)
Πανιώνιος-Διαβολίτσι: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)
Πανγυθεατικός-Παναργειακός: Λαθύρης (Πειραιά)
Ιάλυσος-Α.Ε. Μυκόνου: Τουλούμης (Εύβοιας)

Ώρα 7.30μ.μ.

Πανηλειακός-Αίας Γαστούνης: Ρέκκας (Μεσσηνίας)
Αιολικός-Πάτραι 3-0 α.α.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος