FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική Γυναικών: Ισοπαλία του Αγ. Δημητρίου Πουρναρίου στο Αγρίνιο-Η βαθμολογία

Ημερομηνία: 24-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Για την 3η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών, ο Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου απέσπασε την Κυριακή ισοπαλία 1-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ενώ θα μπορούσε και τη νίκη, όντας καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μάλιστα, στο 80΄ η ομάδα του Τάκη Νικολακόπουλου ζήτησε πέναλτι σε χέρι αντιπάλου, αλλά ο διαιτητής Τυλιγάδας από την Αχαΐα έκρινε πως δεν υπάρχει παράβαση! Η Ιωάννα Παναγοπούλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό από ασίστ της Βάσως Μιχαλοπούλου, με κοντινό σουτ και αφού πέρασε και την αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 55΄ με την Φεγγούλη. Με αυτή την ισοπαλία ο Αγ. Δημήτριος υποχώρησε στην 2η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τους Λύκους Αιγιαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου είχε στο πλευρό του αρκετούς Ηλείους φιλάθλους (περίπου 100) καθώς στο Αγρίνιο ταξίδεψε και η Ακαδημία του Πέλοπα Πελοπίου για αγώνες με τον Παναιτωλικό. 

Ο Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου ευχαριστεί τον Παναιτωλικό για την άψογη φιλοξενία στο «Emileon» και θα ανταποδώσει στο ματς του β΄ γύρου.

Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου: Μπαδούρου, Χρυσανθακοπούλου, Ανδρικοπούλου (85′ Δρουβιώτη), Βασιλοπούλου (40′ Μπούσδα), Μιχαλοπούλου, Γιαννακοπούλου, Νικολακοπούλου, Γουλιμή, Παναγοπούλου, Μιχοπούλου, Κουή.

*Η έτερη ηλειακή ομάδα του 7ου Ομίλου, οι Πρίγκιπες Λεχαινών, ήταν ανταγωνιστικοί και  μαχητικοί και ηττήθηκαν 3-0 από τους Λύκους Αιγιαλείας στο Κουρτέσι.

Τα αποτελέσματα

Παναιτωλικός-Αγ. Δημήτριος Π. 1-1

Πρίγκιπες-Λύκοι Αιγιαλείας  0-3

Δόξα Πηγαδακίων Β΄-Άρης Πατρών  0-4

Η βαθμολογία

(Σε 3 αγώνες)

Λύκοι Αιγιαλείας  (8-2)  7

—————————————

Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου (9-2)  5

Άρης Πατρών (6-2)  5

Παναιτωλικός (8-4)  4

Δόξα Πηγαδακίων Β΄  (4-8) 3

Πρίγκιπες Λεχαινών  (0-17) 0

Επόμενη αγωνιστική (5/2)

Αγ. Δημήτριος-Δόξα Πηγαδακίων Β΄

Άρης Πατρών-Πρίγκιπες

Λύκοι Αιγιαλείας-Παναιτωλικός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος