FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Δυνατά φιλικά το Σάββατο για Πανηλειακό, Αίαντα

Ημερομηνία: 30-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με Πάτραι στον Πύργο ο Πανηλειακός, στην Βάρδα ο Αίας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Δύο δυνατά φιλικά δίνουν το Σάββατο οι ηλειακές ομάδες της Γ΄ Εθνικής, ο Πανηλειακός και ο Αίας Γαστούνης. Ο μεν Πανηλειακός υποδέχεται στις 4.30μ.μ. στο Στάδιο Πύργου το Πάτραι, το οποίο θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ο δε Αίας θα παίξει στις 5μ.μ. στην Βάρδα με τον δυνατό ΠΑΟΒ. 

Ο Πανηλειακός θα δοκιμάσει στο φιλικό με το Πάτραι δύο ξένους σέντερ-φορ. Ο Γάλλος Άντερσον, που δοκιμάστηκε στο φιλικό με τον Αίαντα, δεν ικανοποίησε και αποχώρησε. Η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος δίνει μια σχετική άνεση χρόνου να βρει τον σέντερ-φορ που θέλει ο Γιώργος Κούτσης και η ομάδα να λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος. Ο Πεντρίνιο ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα, κι έτσι ο Γιώργος Κούτσης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Όσο για τον Αίαντα που παίζει στην Βάρδα, θα έχει ξανά αρκετές βασικές απουσίες (Ρίλντι, Σταθάτο, Παπαχριστόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο), ενώ αμφίβολοι λόγω τραυματισμού είναι οι Βατσής, Καράγιωργας. Ο Ριτσούλι αναμένεται στη Γαστούνη από την Γουινέα Μπισάου όπου βρισκόταν, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του ομάδα, ενώ ο Μέντες, που προέρχεται από τραυματισμό στον αστράγαλο, είναι καλύτερα και πιθανότατα θα παίξει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος