FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Παλικαρίσια νίκη ο Αίας, ήττα ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 19-02-2023 | Συντάκτης:

Για την 15η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Αίας αγωνιζόμενος με βασικότατες απουσίες στο ανασταλτικό κομμάτι (Ρίλντι, Τριανταφυλλόπουλος) και με τον Πυρρή αναγκαστικά στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Βατσή, νίκησε με γκολάρα του Ηλία Κουλούρη στο 72΄, με κεφαλιά από κόρνερ του Σταθάτου, 1-0 τον Α.Ο. Πυλίου Κω στην καυτή έδρα της Γαστούνης και έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την παραμονή στην Γ΄ Εθνική.

Μια νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα από παίκτες, προπονητές, παράγοντες και τους φιλάθλους του Αίαντα, μετά τα όσα είχαν συμβεί και στο ματς του α΄ γύρου στην Κω.

Αίας: Βίλλιος, Χριστοφοράτος, Βατσής, Πυρρής, Σταθάτος, Τσακοπιάκος, Τσιρίκος, Καράγιωργας (65′ Βράπι), Κάρδαρης, Κουλούρης, Παπαχριστόπουλος.

Α.Ο. Πυλίου Κω: Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μπέρτος (88′ Κατσέλης), Παναγιωτόπουλος, Τάσιος (65′ Χατζηνικολάου), Αποστολίδης, Μαυρόπουλος, Τουργαΐδης (78′ Δρόσος), Κότζα (88′ Χατζησουλεϊμάν), Βουκομάνοβιτς.

Ο Πανηλειακός, αγωνιζόμενος και αυτός με απουσίες σε άμυνα και επίθεση (Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Π. Τσίγκρηλας), πάλεψε αλλά ηττήθηκε 1-0 στη Μύκονο από την ομώνυμη ομάδα, με γκολ του Παπαδόπουλου στο 9ο λεπτό.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος