FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική Γυναικών: Νίκη στην Ζάκυνθο ο Αγ. Δημήτριος-Η βαθμολογία

Ημερομηνία: 25-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Βαριά ήττα οι Πρίγκιπες Λεχαινών

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Για την 9η και προτελευταία αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών, ο Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου νίκησε την Κυριακή 3-2 στο Μαχαιράδο της Ζακύνθου την Δόξα Πηγαδακίων Β΄ και είναι μόνος δεύτερος στην βαθμολογία, με 17 βαθμούς, 4 πίσω από τον Άρη Πατρών που στέφθηκε πρωταθλητής του ομίλου.

Το ημίχρονο ήταν 1-0 για την Δόξα με σκόρερ την Μωραΐτη στο 30΄. Στο 50΄ ισοφάρισε 1-1 η Γωγώ Δρουβιώτη με σουτ από το ύψος του πέναλτι από ασίστ της Ιωάννας Παναγοπούλου και στο 65΄ η Δήμητρα Νικολακόπουλου με απευθείας φάουλ έγραψε το 1-2 για τον Αγ. Δημήτριο. Στο 85΄ οι γηπεδούχες ισοφάρισαν 2-2 με την Χαϊκάλη και στις καθυστερήσεις η Παναγοπούλου χάρισε τη νίκη στην ηλειακή ομάδα, με πλασέ, αφού πέρασε και την αντίπαλο τερματοφύλακα.

Την τελευταία αγωνιστική ο Αγ. Δημήτριος θα παίξει στο Αίγιο με την ομάδα των Λύκων Αιγιαλείας (τρίτη στη βαθμολογία, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο, απέναντι στους Πρίγκιπες) και αν κερδίσει θα πάρει την τιμητική 2η θέση.

Αγ. Δημήτριος (Νικολακόπουλος): Μπαχούρου, Μπούσδα (70΄ Αλεξοπούλου), Ανδρικοπούλου, Μιχαλοπούλου, Γιαννακοπούλου, Βασιλοπούλου (30΄ λ.τρ. Χρυσανθακοπούλου), Μιχοπούλου, Αντ. Κουή, Δρουβιώτη (65΄ Γ. Κουή), Νικολακοπούλου, Παναγοπούλου.

Οι Πρίγκιπες Λεχαινών, αγωνιζόμενοι με πολλές απουσίες, ηττήθηκαν με 12-0 από τον πρωταθλητή του 7ου ομίλου, Άρη Πατρών, στο γήπεδο Κουρτεσίου. Το ημίχρονο ήταν 8-0 για την πατρινή ομάδα. 4 γκολ πέτυχε η Μούτσι, από 2 οι Βαρβιτσιώτη, Ντέβα και από ένα οιΣπανού, Ζαχαράτου, Νιφόρα και Ρούβαλη.

Τα αποτελέσματα

Δόξα Πηγαδακίων Β΄-Άγιος Δημήτριος   2-3

Πρίγκιπες-Άρης Π.  0-12

Παναιτωλικός-Λύκοι Αιγιαλείας  1-1

Η βαθμολογία

(Σε 9 αγώνες)

Άρης Πατρών (31-6)  21

—————————————

Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου (25-9)  17

Λύκοι Αιγιαλείας  (15-7)  14

Παναιτωλικός (18-11)  12

Δόξα Πηγαδακίων Β΄  (11-25) 7

Πρίγκιπες Λεχαινών  (1-43) 0

*Εκκρεμεί ο αγώνας Λύκοι Αιγιαλείας-Πρίγκιπες (30/4).

Τελευταία αγωνιστική (7/5)

Λύκοι Αιγιαλείας – Άγιος Δημήτριος

Δόξα Πηγαδακίων Β΄ – Πρίγκιπες

Άρης Πατρών- Παναιτωλικός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος