FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Για νίκη Πανηλειακός και Αίας το Σάββατο

Ημερομηνία: 16-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πανηλειακός και Αίας αγωνίζονται το Σάββατο για την 6η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με στόχο μόνο τη νίκη που θα τους βοηθήσει να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο τους.
Ο Πανηλειακός υποδέχεται στις 3μ.μ., στο Στάδιο Πύργου, τον Αιολικό, που είναι πρώτος στην βαθμολογία με 12 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Πανηλειακό και οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη προκειμένου η ομάδα να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Και σε αυτό πρέπει να συμβάλλει και ο κόσμος με την δυναμική παρουσία του και την φωνή του, να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόκειται, άλλωστε, για μεγάλο ντέρμπι, και το ματς αναμένεται δυνατό και να κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε η παρουσία του κόσμου μπορεί να αποδειχτεί καταλυτική.
Στα αγωνιστικά, τραυματίας είναι ο Πεντρίνιο από το ματς στην Κω (θλάση στον δικέφαλο) και αναμένεται να επιστρέψει σε δύο εβδομάδες. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου.

Πάνοπλος ο Αίας
Ο Αίας ταξιδεύει αύριο το πρωί για το Άργος, όπου στις 3 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον Παναργειακό, που έχει 1 νίκη και 4 ήττες. Η ομάδα των Γαβριλόπουλου-Καραλάγα, που έχει δύο εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, πάει για το πρώτο φετινό «διπλό», που θα της δώσει… φτερά ενόψει της συνέχειας. Το θετικό είναι πως ο «Άγιαξ» θα παραταχθεί πάνοπλος, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και με καλή ψυχολογία πάει για το καλύτερο δυνατό στο Αργος.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/12

Ώρα 11.00
Α.Ε. Μυκόνου-Πάτραι: Γουρελης (Αθηνών)

Ώρα 12.00
Πανγυθεατικός-Α.Ο. Πυλίου Κω: Ρέκκας (Μεσσηνίας)

Ώρα 15.00
Πανηλειακός-Αιολικός: Πράνταλος (Αχαΐας)
Παναργειακός-Αίας Γαστούνης: Τσολακίδης (Αθηνών)
Διαβολίτσι-Ερμιονίδα: Μάρκος (Λακωνίας)
Ιάλυσος-ΑΣ Ρόδος: Λαθύρης (Πειραιά)
Πανιώνιος-Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Σταύρου (Ανατολικής Αττικής)

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος