FOLLOW US: facebook twitter

Future Studies: Αγγλικά – Πληροφορική: Από το 1998 στην κορυφή της Εκπαίδευσης!

Ημερομηνία: 08-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ο εκπαιδευτικός όμιλος FUTURE STUDIES ιδρύθηκε το 1998 στον Πύργο και περιλαμβάνει πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής. Έχει συνεργαστεί με διεθνείς εκπαιδευτικούς φορείς όπως: Futurekids, University of Cambridge, Old Dominion University, Computer Academy, Cisco Networking Academy, Diploma, ECDL, ακολουθώντας τα τελευταία πρότυπα στο χώρο της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης.

Στα 23 χρόνια δυναμικής πορείας του στην εκπαίδευση, με περισσότερους από 3000 μαθητές έως σήμερα, έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις όπως: Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από  Futurekids – 8 Βραβεία Επιχειρηματικής απόδοσης από ECDL, Βραβείο Αριστείας από  το HAS ESOL Examinations – Cambridge.

Σε ένα μοναδικό ισόγειο χώρο 250 τ.μ. υψηλής αισθητικής στο κέντρο του Πύργου, με 5 αίθουσες τελευταίας τεχνολογίας, με τα πιο σύγχρονα εποπτικά μέσα και κορυφαίο εξοπλισμό, έχει αναπτύξει σύγχρονα Εκπαιδευτικά προγράμματα σε Αγγλικά & Πληροφορική για παιδιά, νέους και ενήλικες.

Τα παιδιά 6-11 ετών αποκτούν την πρώτη τους επαφή και θέτουν γερές βάσεις για την σωστή εκμάθηση των Αγγλικών & της Πληροφορικής. Διδάσκονται με ευχάριστο και αποδοτικό τρόπο με τη βοήθεια βιωματικών μέσων που κάνουν τη μάθηση παιχνίδι! Έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να ενταχθούν στα τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής αναπτύσσοντας πολύτιμες δεξιότητες σε πολλαπλά επιστημονικά πεδία.

Οι νέοι 12-15 ετών παρακολουθούν ειδικά προγράμματα προετοιμασίας με στόχο την απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων τόσο στα Αγγλικά (Lower, Advanced, Proficiency) όσο και στην Πληροφορική (ECDL, Diploma).

Στους ενήλικες η εκπαίδευση στους Υπολογιστές γίνεται σε ταχύρυθμα τμήματα ή με το ευέλικτο σύστημα ηλεκτρονικής μάθησης (e-Learning System) ακόμη και από το σπίτι. Οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικών που είναι αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π. και απαραίτητα  στην αγορά εργασίας (ECDL, Diploma).

Στα Αγγλικά οι ενήλικες μπορούν να αποκτήσουν το Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Tie σε όλα τα επίπεδα: Lower (B2), Advanced (C1), Proficiency (C2). Το Tie είναι το πιο σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό πιστοποιητικό Αγγλικής γλώσσας αναγνωρισμένο από το Α.ΣΕ.Π και το Ελληνικό Δημόσιο, που μπορεί κανείς να το αποκτήσει εύκολα και οικονομικά με εξετάσεις στο χώρο μας

Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του FUTURE STUDIES μπορείτε να πάρετε στον Πύργο (Τάση Καζάζη 20, τηλ 26210–23840). Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά (10:00-12:00 το πρωί και 6:00-9:00 το απόγευμα).

Για την φετινή χρονιά ισχύει προσφορά για νέους μαθητές (30% έκπτωση στα Δίδακτρα και δωρεάν START PACK). Ειδικές τιμές ισχύουν για αδέλφια, γονείς, φοιτητές και ανέργους ενώ όλες οι υπηρεσίες παρέχοντα πάντα με υψηλή ποιότητα στην καλύτερη τιμή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος