FOLLOW US: facebook twitter

Φτάνει η «Μήδεια» και στην Ηλεία με δριμύ ψύχος από την Κυριακή!

Ημερομηνία: 12-02-2021 | Συντάκτης:

Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν, από το Σάββατο, σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες θα διατηρηθούν έως τουλάχιστον τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, εξαιτίας της επερχόμενης κακοκαιρίας «Μήδειας», σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

Σε ότι αφορά την Ηλείας, σύμφωνα με το ileiakairos.gr, μεγάλη πτώση της θερομοκρασίας θα έχουμε από την Κυριακή. Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός. Το Σάββατο περιμένουμε βαθμιαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες κυρίως από το απόγευμα. Την Κυριακή δριμύ κύμα ψύχους θα αρχίσει να καλύπτει την περιοχή μας, οι βροχές θα μετατραπούν σε χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά και μέχρι το βράδυ και σε ημιορεινά και πιθανόν σε χαμηλό υψόμετρο. Την Δευτέρα περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, ολικός παγετός στα ημιορεινά – ορεινά και σποραδικές χιονοπτώσεις.

Αναλυτικά για το επόμενο τετραήμερο:

Την Παρασκευή, περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Άνεμοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο περιμένουμε αρκετές νεφώσεις βαθμιαία θα πυκνώσουν, το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Την Κυριακή, περιμένουμε βροχές, χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά, βαθμιαία ημιορεινά και το βράδυ πιθανόν σε χαμηλό υψόμετρο. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Η θερμοκρασία σε ραγδαία πτώση.

Την Δευτέρα, περιμένουμε κατά περιόδους νεφώσεις με χιονόνερο και σποραδικές χιονοπτώσεις. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, παγετός στα ημιορεινά – ορεινά ολικός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος