FOLLOW US: facebook twitter

«Φράκαρε» το Νοσοκομείο Πύργου – Γέμισαν όλες οι κλινικές του Παθολογικού τομέα

Ημερομηνία: 07-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Υγεία

Ούτε ένα κρεβάτι κενό δεν υπήρχε χθες σε καμία από τις κλινικές του Παθολογικού τομέα του Νοσοκομείου Πύργου καθώς  τα τελευταία 24ωρα σημειώθηκε πληθώρα εισαγωγών, όχι μόνο περιστατικών κορονοϊού και υπόπτων αλλά και ασθενών με άλλα αίτια που έχρηζαν νοσηλείας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα στην κυριολεξία «φράκαρε» και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών γέμισε από ασθενείς με αποτέλεσμα η μοναδική Παθολόγος που βρισκόταν σε εφημερία να χρειαστεί υποστήριξη, οπότε και κλήθηκε να συνδράμει ο Διευθυντής του Παθολογικού τομέα.

Η κλινική covid-19, γεμάτη και αυτή όπως και οι θάλαμοι των ύποπτων περιστατικών, η ΜΕΘ covid αλλά και η Παθολογική κλινική! Και όλα αυτά, υπό την επίβλεψη, ενός και μόνο Παθολόγου…

Στην περίπτωση μάλιστα που κάποια από τα ύποπτα περιστατικά επιβεβαιώνονταν ότι είναι θετικά στον ιό, παρέμεναν αναγκαστικά στο θάλαμο με τα ύποπτα που είχαν εισαχθεί με θετικό ράπιντ τεστ και ανέμεναν το αποτέλεσμα του μοριακού.

Και 3η πτέρυγα covid-19

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας έχει ήδη ετοιμάσει και 3η πτέρυγα για την νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό, στον 3ο όροφο του Νοσοκομείου Πύργου και συγκεκριμένα στους θαλάμους που φιλοξενούνταν στο πρόσφατο παρελθόν η Ορθοπεδική κλινική ωστόσο υπάρχει αδυναμία ενεργοποίησης της λόγω έλλειψης… νοσηλευτικού προσωπικού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος