FOLLOW US: facebook twitter

Φροντιστήριο “Άλμα”: Ενδεικτικές απαντήσεις σε ΑΟΘ, Φυσική, Ιστορία

Ημερομηνία: 10-06-2022 | Συντάκτης:

Ενδεικτικές απαντήσεις στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Τα θέματα στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας χαρακτηρίζονται κλιμακούμενης δυσκολίας. Οι ασκήσεις επικεντρώθηκαν στα πρώτα κεφάλαια της ύλης και η θεωρία είναι από την ύλη που προστέθηκε φέτος. Δεν παρουσιάζουν ασάφειες. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην κατανόηση των ερωτημάτων και στις αριθμητικές πράξεις.

Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλους και επιπλέον ένα καλό Καλοκαίρι!!!

Έφη Βαγγοπούλου

«Άλμα»


Ενδεικτικές απαντήσεις στο μάθημα της Ιστορίας

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Τελευταία ημέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των ανθρωπιστών σπουδών να εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Ιστορίας .Τα θέματα ήταν διατυπωμένα με σαφήνεια και δεν δυσκόλεψαν τους μαθητές. Στην ομάδα Α, οι υποψήφιοι όφειλαν να απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούσαν ιστορικούς όρους καθώς και  σε ερωτήσεις που σχετίζονταν με το δεύτερο και τρίτο κεφάλαιο του βιβλίου. Οι πηγές που δόθηκαν ήθελαν ιδιαίτερη προσοχή και αναφέρονταν στο τρίτο και τέταρτο κεφάλαιο.

Καλά αποτελέσματα  σε όλους τους υποψηφίους!

Φιλολογική Ομάδα του Φροντιστηρίου «Άλμα»


ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Με το μάθημα της Φυσικής προσανατολισμού έληξαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των θετικών σπουδών και των σπουδών υγείας. Τα θέματα κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης και ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας. Πιο απαιτητικό θεωρήθηκε το θέμα Β, ενώ το θέμα Γ απαιτούσε, παράλληλα, γνώσεις προηγούμενων τάξεων. Το θέμα Δ ήταν συνδυαστικό και για την επίλυση του ήταν αναγκαία η γνώση βασικών φυσικών εννοιών.

Επιμέλεια θεμάτων: Βγενόπουλος Αντώνης, Βώσσος Κώστας                                    


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος