FOLLOW US: facebook twitter

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Αμαλία Κατελάνου

Ημερομηνία: 11-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με το νέο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου για υγεία και πρόοδο στους μαθητές μας και τους γονείς τους.

Αντιμετωπίσαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση συσσωρευμένων προβλημάτων σε εκπαιδευτικό και οικονομικό επίπεδο, την οποία η ελληνική κοινωνία δεν είχε ξανά βιώσει στο παρελθόν.

Παρ’ όλα αυτά θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας που μετά απο τις προκλήσεις που βίωσαν βγήκαν νικητές αγγίζοντας επιτυχίες 100% σε επίπεδα ProficiencyC2 και FirstCertificateB2 του πανεπιστημίου του Michigan.

Το να μαθαίνει κάποιος ξένες γλώσσες σημαίνει οτι διευρύνει τους ορίζοντές του και ένα λαμπρότερο μέλλον γεμάτο υποσχέσεις ανοίγεται μπροστά του δίνοντας του την ευκαιρία να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση στην αγορά εργασίας σε διαφορετικούς προορισμούς ανά την υφήλιο.

Το σχολείο μας χρησιμοποιεί σύγχρονα μέσα διδασκαλίας όπως διαδραστικούς πίνακες, ηλεκτρονικά βιβλία και ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό που εμπλουτίζουν την μαθησιακή διαδικασία σε δημιουργικές εργασίες κάνοντας την εκπαίδευση πιο ελκυστική για κάθε μαθητή και μαθήτρια.

Ταυτόχρονα τους δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους σε μία καινοτόμο κοινωνία γεμάτη ανταγωνισμό και υψηλές βαθμολογίες.

Ορισμένες απο τις παροχές του σχολείου μας είναι οι ακόλουθες :

1) Ταχύρυθμο πρόγραμμα Proficiency με 8μηνη διδασκαλία και μεγάλη επιτυχία

2) ιδικά τμήματα για παιδιά 5,6 και 7 ετών μόνο με 50 ευρώ το χρόνο

3) Για πάνω απο 20 χρόνια οι juniorA και JuniorB διδάσκονται σε ένα έτος.

Δωρεάν μαθήματα υποστήριξης μαθητών με ελλείψεις

Δωρεάν επαναλήψεις για εμπέδωση της ύλης

Φιλοσοφία μας η τέλεια διδασκαλία της αγγλικής και όχι η εμπορία των ξένων γλωσσών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος