FOLLOW US: facebook twitter

Φρίκη στην Ιταλία: Σκότωσε το παιδί της και άφησε τη σορό σε ταμείο σούπερ μάρκετ

Ημερομηνία: 05-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η δολοφονία ενός δίχρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα, που στη συνέχεια άφησε τη σορό του σε ταμείο σούπερ μάρκετ.


Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή στην μικρή πόλη Citta della Pieve, στην Ούμπρια της κεντρικής Ιταλίας. Η μητέρα του παιδιού, μία 44χρονη πρώην πορνοστάρ από την Ουγγαρία, συνελήφθη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του μικρού Alex Juhasz.

Σύμφωνα με την Daily Star, αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη γυναίκα να τοποθετεί την ματωμένη σορό του παιδιού στο ταμείο του σούπερ μάρκετ, ενώ ούρλιαζε για βοήθεια. Το αγοράκι έφερε εννέα πληγές από μαχαίρι σε όλο του το σώμα, το στήθος και το λαιμό. Στη τσάντα της 44χρονης βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Το τρυπημένο και ματωμένο μπλουζάκι του μικρού παιδιού και ένα ρούχο της γυναίκας βρέθηκαν αργότερα σε ένα κοντινό εγκαταλελειμμένο κτήριο. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δεν αποκάλυψε την παρουσία τρίτου ατόμου στο σημείο, πέραν της μητέρας του παιδιού η οποία καταγράφεται να φτάνει και αργότερα να εγκαταλείπει το κτήριο.

Οι αρχές θεωρούν ότι πιθανώς η 44χρονη να σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον πατέρα του, με τον οποίον είχε πρόσφατα χωρίσει και βρισκόταν σε διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού. Ο πατέρας, που ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις αρχές αφού έλαβε μια φωτογραφία με το παιδί του να ψυχορραγεί στο WhatsApp.

Την φωτογραφία φέρεται να έστειλε η μητέρα του παιδιού, πριν μπει στο σούπερ μάρκετ με τη σορό του αγοριού. Η 44χρονη προφυλακίστηκε, ενώ αρνείται τις κατηγορίες.

Πηγή: topontiki.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος