FOLLOW US: facebook twitter

Φρίκη στη Ρόδο: Στο νοσοκομείο 8χρονο κοριτσάκι που έπεσε θύμα βιασμού

Ημερομηνία: 13-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε ίδρυμα της Ρόδου νοσηλεύεται υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου, ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 8 ετών, το οποίο κατάγεται από χωριό του νησιού, καθώς έγινε καταγγελία ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η υπόθεση που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα “Η Ροδιακή” έχει τεθεί υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και έδωσε εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση, γεγονός που ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία ποινικών διώξεων και την κατεπείγουσα έρευνα από τις αστυνομικές αρχές.

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, βρίσκονται ήδη πρόσωπα με τα οποία το 8χρονο κορίτσι είχε επαφές, ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις η οικογένεια και συγγενικά τους πρόσωπα.

Η γιαγιά της οκτάχρονης είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star ανέφερε ότι το κοριτσάκι δεν της είχε αναφέρει ποτέ κάτι περίεργο και έδειχνε καθ΄όλα φυσιολογικό.

“Πώς έγινε, ποιος ήταν δεν ξέρω”, είπε η γιαγιά της μικρής, κλαίγοντας.

Αποκάλυψε, δε, ότι η μητέρα του παιδιού, από την οποία αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια της οκτάχρονης, έχει ακόμα τρία παιδιά από διαφορετικούς πατεράδες. Ο μπαμπάς της μικρής, όπως επεσήμανε, είναι ναυτικός στα καράβια και η μητέρα τού έχει ζητήσει διαζύγιο. Ανέφερε, μάλιστα, ότι η κόρη της έχει σχέση με κάποιον άλλον άνδρα και πως εκείνη φρόντιζε όλα τα παιδιά της.

Πηγή: thetoc.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος