FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεάν και στην Ελλάδα πλέον όλο το Pornhub για να “βάλει ένα χεράκι” στην καραντίνα

Ημερομηνία: 26-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Aναμφίβολα ένα από τα πιο γνωστά site στην βιομηχανία του πορνό είναι το Pornhub. Σε μια πολύ καλή κίνηση και για να βοηθήσει όλο τον κόσμο, οι οποίες έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο premium περιεχόμενο και στην Ελλάδα πλέον επίσημα.

Αν μη τι άλλο οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες και η καραντίνα είναι πρωτόγνωρη για όλους. Συνεπώς το Pornhub έδωσε μια έξτρα λύση για την καταπολέμηση του άγχους, της βαρεμάρας και ίσως της δυσκολίας στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Να αναφέρουμε εδώ ότι το Pornhub, πριν μέρες είχε προσφέρει τις δωρεάν υπηρεσίες του σε χρήστες στην Ιταλία, ενώ είχε υποσχεθεί να προσφέρει τα μηνιαία έσοδα του Φεβρουαρίου από το Modelhub, στην καμπάνια ενίσχυσης των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλ στο Μιλάνο.

Όπως είναι λογικό δωρεάν το δωρεάν πακέτο σε όλο τον κόσμο (μιλώντας για τις premium υπηρεσίες) και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γραφτούν χωρίς χρέωση στο http://www.pornhub.com/stayhome.

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κόρεϊ Πράις δήλωσε:«Με σχεδόν 1 δισ. πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να βάλουμε ένα χεράκι για να τους βοηθήσουμε να περάσουν πιο ευχάριστα την ώρα τους. Επεκτείνουμε τη δωρεάν πρόσβαση στο Pornhub Premium για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, έτσι ώστε να έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να μείνουν στα σπίτια τους και να βοηθήσουν να εξομαλύνουμε την καμπύλη».

Πηγή: cineramen.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος