FOLLOW US: facebook twitter

Φούντας, Παπαδόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μπούρας και Χριστοφόρου στην ηγετική ομάδα Λυμπέρη

Ημερομηνία: 04-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική

Στον ορισμό των αντιδημάρχων που θα επικουρούν το έργο του στη διοίκηση του Δήμου Ήλιδας, προχώρησε ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρη τοποθετώντας σε θέσεις «κλειδιά» συμβούλους με εμπειρία και γνώσεις ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι που θα αναλάβουν αρμοδιότητες σε σημαντικούς τομείς του Δήμου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει ένας νέος επιστήμονας, ο Πολιτικός Μηχανικός Θανάσης Φούντας από το Χάβαρι.

Αντιδήμαρχος Πηνείας και Δημοτικών Κοινοτήτων αναλαμβάνει ο πρώην Δήμαρχος Πηνείας και πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών αναλαμβάνει ο Βασίλης Ζαχαρόπουλος με καταγωγή από τη Δαφνιώτισα, ο οποίος είχε διατελέσει κατά την προηγούμενη θητεία Λυμπέρη, αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και αναπληρωτής Δημάρχου.

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει ο Φυσικός Αβραάμ Μπούρας που επί σειρά ετών έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στις Τεχνικές Υπηρεσίες, στις Διοικητικές και Οικονομικές, στην Καθαριότητα αλλά και στον Πολιτισμό.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αναλαμβάνει ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Δημάρχου Βαγγέλης Χριστοφόρου ο οποίος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου και πολιτικής προστασίας.

Θέση αναπληρωτή Δημάρχου, για συγκεκριμένα ζητήματα, αναμένεται να αναλάβει ο επιχειρηματίας Ανδρέας Παπαδάκος που έχει προσφέρει με τις δωρεές του πολλά στο δήμο και κυρίως στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος