FOLLOW US: facebook twitter

“Φωτογράφος της χρονιάς 2021” στην κατηγορία γάμου ο Πρ. Μανουσόπουλος!

Ημερομηνία: 25-01-2022 | Συντάκτης:

Στον διεθνή διαγωνισμό του MPI – Master Photographers International Organization


Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Την τεράστια συλλογή βραβείων σε ευρωπαϊκούς και διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας, συνεχίζει να εμπλουτίζει ο γνωστός καλλιτέχνης φωτογράφος Προκόπης Μανουσόπουλος από την Ζαχάρω, καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε “Φωτογράφος της χρονιάς 2021 στην κατηγορία γάμου» MPI! Τον εν λόγω διεθνή διαγωνισμό διοργάνωσε το 7ο MPI International Image Challenge που είναι από τους πιο εμπνευσμένους διεθνείς διαγωνισμούς για συμμετοχή αλλά και ο καλύτερος διαγωνισμός Φωτογραφίας και ψηφιακής τέχνης.

Ο ίδιος ο Προκόπης Μανουσόπουλος για την νέα αυτή παγκόσμια διάκρισή του ως επαγγελματίας αναφέρει:
«Με τιμά τόσο πολύ που κατατάσσομαι σε αυτή τη θέση στο MPI – Master Photographers International Organization. Είμαι επίσης πολύ ευγνώμων, που στην κατηγορία “judges’ awards” μία από τις φωτογραφίες μου επιλέχθηκε από τον Trevor E. R. Yerbury.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κριτές για την τιμή που μου έκαναν, την Tula Edmunds για τη βοήθεια και την καθοδήγηση που μου πρόσφερε και τον Βασίλη Λουκάτο για την υποστήριξη που έδειξε αν και διαγωνιζόμασταν στην ίδια κατηγορία, και φυσικά θέλω να τον συγχαρώ για την δική του επιτυχία.»

Για την κατηγορία « Γάμος» μετά από τις αξιολόγηση των έργων τους, στην πρώτη τριάδα διαγωνίστηκαν για τον τίτλο δύο Έλληνες φωτογράφοι και ένα Αμερικανός. ‘Φωτογράφος της χρονιάς 2021» με το πρώτο βραβείο ήταν ο Προκόπης Μανουσόπουλος Ελλάδα, δεύτερο βραβείο ο Aly Kuler ΗΠΑ και τρίτος στη σειρά ο Βασίλης Λουκάτος Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τα πάμπολλα βραβεία και τις κορυφαίες διακρίσεις που παίρνει κάθε χρόνο, ο Προκόπης Μανουσόπουλος είχε αναδειχθεί ξανά πριν 5 χρόνια, «Φωτογράφος της χρονιάς 2016» διαγωνισμό της Διεθνούς Κοινότητας Φωτογράφων «SWPP», εκείνη την φορά στην κατηγορία πορτρέτο περιβαλλοντικό «Portrait Environmental». για το πορτρέτο της παραολυμπικονίκη της ξιφασκίας Έφης Βλάμη, που άφησε εποχή!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος