FOLLOW US: facebook twitter

Φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Πύργο και Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 21-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επικρατεί σε όλη την όλη του Πύργου, αφού ολοκληρώθηκε ο εορταστικός στολισμός από τον δήμο και τον ΔΟΠΠ και την Παρασκευή το βράδυ φωταγωγήθηκε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα μεγάλο σε ύψος φυσικό έλατο,  στην κεντρική πλατεία Σάκη Καράγιωργα. Παράλληλα φωτίστηκαν τα δεντράκια που έχουν τοποθετηθεί  σε διάφορα σημεία, όπως στα Χαλικιατικα, την Αγία Μαρίνα, την πλατεία Κύπρου και την πλατεία Καλακου στο παλαιό νοσοκομείο, ενώ το πρώτο δέντρο που άναψε ήταν αυτό στην πλατεία ΟΤΕ.

Επίσης σε διάφορα σημεία της πόλης, έχουν εγκατασταθεί διάφορα φωτεινά Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως και όλος ο εναέριος φωτεινός διάκοσμος. Μικροί και μεγάλοι στους  σύντομους περιπάτους τους στην πόλη, φωτογραφήθηκαν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της κεντρικής πλατείας, για να κρατήσουν έστω μια μικρή όμορφη ανάμνηση από τα πιο πρωτόγνωρα και δύσκολα Χριστούγεννα που έχουμε περάσει, με την ευχή το 2021 να είναι και πάλι όλα όπως τα ξέραμε.

Άρωμα Χριστουγέννων επικρατεί όμως είναι και στην Αμαλιάδα, αφού φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο φυσικό έλατο στην πλατεία Αγίου Αθανασίου και μάλιστα  νυχτερινές ολόφωτες εικόνες της πόλης από ψηλά, μοιάζουν πραγματικά εντυπωσιακές για τα δεδομένα των καιρών.  Όλη η αγορά της Αμαλιάδας έχει φορέσει από την προηγούμενη εβδομάδα τα γιορτινά της, σε μια προσπάθεια να τονώσει λίγο και τη ψυχολογία του κόσμου αλλά και την εμπορική δραστηριότητα που έχει πραγματική ανάγκη από μια γενναία τονωτική ένεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος