FOLLOW US: facebook twitter

Φορείς της Ανδρίτσαινας διεκδικούν την ολοκλήρωση του παραποτάμιου δρόμου

Ημερομηνία: 05-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Την ολοκλήρωση του παραποτάμιου δρόμου διεκδικούν φορείς της περιοχής | Υπόμνημα εστάλη σε όλους τους εμπλεκόμενους (pic)

Την άμεση ολοκλήρωση του νέου οδικού άξονα-παραποτάμιου Θεισόα – Μάτεσι – Σέκουλα – Δαφνούλα – Όρια Νομού Αρκαδίας διεκδικούν Κοινότητες και Σύλλογοι της Δ.Ε Ανδρίτσαινας με σχετικό υπόμνημα που απεστάλη σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στο υπόμνημα αναφέρεται πως υπολείπονται ακόμα 7 χιλιόμετρα δρόμου με τα μισά χωριά να έχουν σοβαρό πρόβλημα προσβασιμότητας στην έδρα του δήμου κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες.

Είναι ένα έργο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των ορεινών οικισμών της Ανδρίτσαινας και θα συμβάλει τα μέγιστα στην τοπική ανάπτυξη της ορεινής Επαρχίας Ολυμπίας  και θα βγάλει όλα αυτά τα χωριά από την απομόνωση,  αναφέρουν μεταξύ άλλων στο υπόμνημα. Τονίζουν δε ακόμα, ότι οι συγκεκριμενες περιοχές πλήρωσαν ακριβά το τίμημα των φονικών πυρκάγιών του 2007 και επειδή υπάρχουν ακόμα αδιάθετα χρήματα στο Ταμείο Μολυβιάτη θα μπορούσαν να στηρίξουν την υλοποίηση του παραπάνω έργου.  Για το θέμα αυτό η βουλευτής Δ. Αυγερινοπούλου κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή το υπόμνημα των τεσσάρων τοπικών κοινοτήτων, διαβιβάζοντάς το στον Υπουργό Υποδομών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος