FOLLOW US: facebook twitter

Football League: Κινήσεις πίεσης για την έναρξη

Ημερομηνία: 21-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασε ο Π.Σ.Α.Π. σε νέα του επιστολή προς τον Λ. Αυγενάκη και τον Γ. Μαυρωτά, με αφορμή την κωλυσιεργία στην έναρξη της Football League. Μέσω της επιστολής ζητάει την άμεση έναρξη των προπονήσεων, έτσι ώστε να μπει σε τροχιά και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σας ζητούμε να ενεργήσετε για τη διευθέτηση του δίκαιου αιτήματός μας, ώστε να επιστρέψουν αρχικά οι ομάδες της Football League στις ομαδικές προπονήσεις και ύστερα να επιτραπεί η εκκίνηση του πρωταθλήματός της. Σας τονίζουμε για άλλη μια φορά πως πρέπει άμεσα να δώσετε λύση στους εκατοντάδες των ποδοσφαιριστών που πλέον, πέρα από την καταστροφική ζημιά που έχουν υποστεί στην αθλητική και επαγγελματική τους υπόσταση, πολλοί από αυτούς έρχονται αντιμέτωποι και με το «φάντασμα» της κατάθλιψης».

Εξάλλου, σήμερα είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη σύσκεψη της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας για την επανέναρξη της Football League και χθες η διοργανώτρια αρχή έστειλε επιστολή στην Επιτροπή, που αναφέρεται στα μέτρα τα οποία λαμβάνονται από τις ομάδες, σύμφωνα με όσα ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος