FOLLOW US: facebook twitter

Φονικό στα Άσπρα Σπίτια Ολυμπίας – Όλο το χρονικό

Ημερομηνία: 30-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 8, σε αγρόκτημα στα Άσπρα Σπίτια του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με δράστη έναν 67χρονος ο οποίος σκότωσε έναν 77χρονο και τραυμάτισε σοβαρά την 72χρονη σύζυγο του θύματος με κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 67χρονος φέρεται να μετέβη νωρίτερα στο αγρόκτημα και κρύφτηκε περιμένοντας το ανδρόγυνο. Μόλις έφτασαν, εμφανίστηκε και πυροβόλησε στο κεφάλι τον 77χρονο και στο στήθος την 72χρονη και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό τους για να φύγει. Ωστόσο, εκείνη την ώρα συνάντησε τον γιο του θύματος, ο οποίος αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί και με το τρακτέρ τον εμβόλισε, αλλά ο δράστης διέφυγε πεζός με την απειλή της καραμπίνας.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και λίγα λεπτά αργότερα συνέλαβαν τον 67χρονο. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή καθώς και για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας. Προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος