FOLLOW US: facebook twitter

Φόλες με παραφίνη και… υδροκυάνιο στην Ανδρίτσαινα! – Νεκρά ζώα σε κεντρικά σημεία και κίνδυνος για τα παιδιά από το δηλητήριο

Ημερομηνία: 21-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
-Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κρεστένων «Νοιάζομαι» επικήρυξε τους δράστες με 1000 ευρώ

Νεκρά ζώα, ένας οικόσιτος σκύλος και μια αδέσποτη γάτα καθώς και 14 κομμάτια με φόλες από παραφίνη και υδροκυάνιο, εντοπίστηκαν στις 16  Φεβρουαρίου στην Ανδρίτσαινα, μέσα στον οικισμό από έναν κάτοικο της περιοχής. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζονται φόλες με υδροκυάνιο ούτε και νεκρά ζώα και το γεγονός αυτό έχει κινητοποιήσει τα μέλη των φιλοζωϊκών συλλόγων της περιοχής και τους κατοίκους , καθώς ο αδίστακτος δράστης θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την ζωή μικρών παιδιών, αφού ο λευκός κύλινδρος με το δηλητήριο σκοτώνει ακαριαία! Και είναι γνωστό ότι η παιδική περιέργεια πολλές φορές δυστυχώς σκοτώνει και γι αυτό το λόγο έχουν θορυβηθεί ιδιαίτερα οι γονείς στην Ανδρίτσαινα.

Μάλιστα ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κρεστένων «Νοιάζομαι» σε αφίσα του έχει επικηρύξει τον ή τους δράστες  που σκορπάνε το θάνατος με 1000 ευρώ/ Μιλώντας στο zoosos.gr ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Διονύσης Λιαρομάτης αναφέρει ότι στην αφίσα τους επισημαίνουν σε τι κίνδυνο θέτει ο δράστης και τα ζώα και τα παιδιά και ζητά από την Εισαγγελία Ηλεία να κινητοποιηθεί άμεσα , καθώς είναι πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία ότι οι κάτοικοι της Ανδρίτσαινας έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με έναν τέτοιο θανάσιμο κίνδυνο ειδικά το τελευταίο δεκαήμερο.  Τις προηγούμενες ημέρες, ο δράστης «χτύπησε» ξανά  με φόλες από παραφίνη και υδροκυάνιο που τοποθέτησε έξω από το Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία της κωμόπολης και ο κόσμος μαζεύει νεκρά ζώα στους δρόμους, μπροστά από το σούπερ μάρκετ και το φροντιστήριο όπου κυκλοφορούν μικρά παιδιά. Η Βασιλική Σαμουρίδη είχε επισημάνει τότε με αναρτησή της στο fb ότι αν δεν εντοπιστεί ο ψυχοπαθής  όπως τον χαρακτήρισε δολοφόνος «θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι γι αυτήν την τραγωδία. Πρέπει να θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα, για να βάλετε μυαλό μερικοί- μερικοί, που μπρός στο μίσος για τα ζώα, δεν βλέπετε τίποτα άλλο?.»!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος