FOLLOW US: facebook twitter

Φολέγανδρος: Ο γυναικοκτόνος ξυλοκόπησε τη Γαρυφαλλιά και την έριξε ζωντανή στη θάλασσα

Ημερομηνία: 22-07-2021 | Συντάκτης:
folegandros

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 26χρονη Γαρυφαλλιά γρονθοκοπήθηκε ή δέχτηκε χαστούκια από τον δράστη προτού την πετάξει ζωντανή στη θάλασσα! 


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση για τη γυναικοκτονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν είτε από γροθιά, είτε από χαστούκι, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης την ξυλοκόπησε, πριν την πετάξει στα βράχια και στη συνέχεια την ρίξει ζωντανή στη θάλασσα.

Η ιατροδικαστική έκθεση φανερώνει πως ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του και από αυτά τα χτυπήματα προκλήθηκαν οι κακώσεις στην κεφαλή, ενώ στη συνέχεια την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα. Από εκεί προκλήθηκαν κάποιες από τις εκδορές που είχε στο σώμα της, ενώ ο θάνατός της τελικά προήλθε από πνιγμό.

Γρονθοκοπήθηκε ή δέχτηκε χαστούκια από τον δράστη προτού την πετάξει ζωντανή στη θάλασσα

Η αφορμή για το παραπάνω ερώτημα ήταν οι μώλωπες στο πρόσωπό της που διαπιστώθηκαν κατά τη νεκροψία. Κάποιοι από αυτούς τους μώλωπες προήλθαν από την πτώση στα βράχια, όμως άλλοι ήταν υπό διερεύνηση. Σύμφωνα με νεότερες μάλιστα πληροφορίες, στην ιατροδικαστική έκθεση γίνεται ρητή αναφορά σε «τραύματα στο κεφάλι από θλον όργανο», το οποίο ερμηνεύεται ως από το χέρι του 30χρονου.

Κατά τον ιατροδικαστή, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πηγές, ο δράστης γρονθοκόπησε ή χαστούκισε τη Γαρυφαλλιά προτού την πετάξει στα βράχια. Επιπλέον, στην έκθεση επισημαίνεται ότι η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή όταν την πέταξε στα βράχια, καθώς είχε πιει νερό.

Πηγή: rosa.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος