FOLLOW US: facebook twitter

Φοίβος Κρεμαστής-ΠΑΟ Βάρδας 1-1: Ένας βαθμός με Φοίβο

Ημερομηνία: 06-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο ΠΑΟΒ όπως παρατάχθηκε χθες στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Ο ΠΑΟΒ προηγήθηκε στο 45΄, αλλά ισοφαρίστηκε στο 61΄

Ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε ένα βαθμό στο χθεσινό ματς με τον Φοίβο στην Κρεμαστή Ρόδου και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας του 6ου Ομίλου με 16 βαθμούς. Οι «πράσινοι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, παρότι είχαν την  εδαφική υπεροχή, αλλά στο β΄ μέρος δεν απείλησαν και δέχτηκαν την ισοφάριση.

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς ήταν σαφώς ανώτερη στο α΄ μέρος, πίεσε τους γηπεδούχους  και στο 20΄ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν από σέντρα του Ζέλιου η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχαλάκη και στην επαναφορά ο Πέκεζ πλάσαρε και ο Παϊζάνος απομάκρυνε στη γραμμή.
Στο 25΄ ο Φοίβος ισοφάρισε τις ευκαιρίες όταν ο Γκινής έδωσε τον Γαργάλη μέσα στην περιοχή που αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Δημόπουλο.

Στο 45΄ η ηλειακή ομάδα άνοιξε το σκορ με άπιαστο απευθείας φάουλ του Μπούνα και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ισοφάριση στο 61΄

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ είχε την κατοχή, αλλά ο Φοίβος την ουσία καθώς μετά από δύο μικροευκαιρίες με τον Γκινή και τον Πατσίλη, ισοφάρισε στο 61΄. Ο Αρφαράς έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Δημόπουλο. Στο 66΄ οι Ροδίτες έφτασαν κοντά στην ανατροπή όταν ο Γαργάλης έβγαλε κάθετα στον Γκίνη και αυτός πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 79΄ ο Αρφαράς σέντραρε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Χατζησάββα στο δεύτερο δοκάρι, που σούταρε ψηλά άουτ.

Αγουρίδης και Θ. Νικολόπουλος αποχώρησαν τραυματίες και η συμμετοχή τους στο ματς του Σαββάτου με τον Διαγόρα είναι αμφίβολη. Μάλιστα, ο Αγουρίδης χτύπησε στο γόνατο και σήμερα θα γίνει γνωστό το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

 

Φοίβος: Μιχαλάκης, Καραγεωργίου (77΄ Ταφάνι), Χατζησάββας, Τερζίου, Παϊζάνος, Νικήτας, Γαργάλης (84΄ Μπανουσάι), Γκινής, Αρφαράς, Πατσίλης, Τζελάι (66΄ Κουδούνης).

ΠΑΟΒ: Δημόπουλος, Ντάζος (74΄ Ξύδης), Αγουρίδης (67΄ λ.τρ. Γούρμος), Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ, Μπούνας, Γ. Πολίτης, Ντόμας (74΄ Ραμαντάνης), Θ. Νικολόπουλος (46΄ λ.τρ. Π. Πολίτης), Μικελάτος, Ζέλιος.

 

Φωτογραφία: dimokratiki.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος