FOLLOW US: facebook twitter

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου -Αίας 2-0: Σαν να μην πήγε στη Ν. Επίδαυρο!

Ημερομηνία: 16-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας ηττήθηκε 2-0 από τον Φοίνικα, στο μικρό και με συνθετικό χλοοτάπητα γήπεδο της Ν. Επιδαύρου και έμεινε στους 8 βαθμούς, εντός της επικίνδυνης ζώνης. Ο «Άγιαξ» δεν ήταν καλός, του έλειψε το πάθος και η δύναμη σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά και το γεγονός ότι υστέρησε μεσοεπιθετικά και απείλησε ελάχιστα την αντίπαλη εστία. Μια δίκαιη νίκη για τον Φοίνικα, που εκμεταλλεύτηκε τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου του και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε στο τρίποντο.

Στο 40΄ ο Λαθούρης έκανε το 1-0, ενώ νωρίτερα, μια κεφαλιά του Κουλούρη από εκτέλεση κόρνερ πέρασε λίγο άουτ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59΄ ο Μπιτζής έγραψε το 2-0, ενώ στο 65΄ ο Κάρδαρης είχε ένα καλό σουτ από αριστερά, που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Φοίνικας: Διασσινός, Μούγιος, Καρέλης, Χ.Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Κουϊμέλης, Π. Κάπλατζης (89΄Καλογεράκης), Μερκούρης (77΄Γκουριώτης), Μπιτζής (83΄Δαρδάνης), Λαθούρης (89΄Μπούκουρης), Γεωργίου (77΄Παπαγεωργίου).

Αίας: Κουτρουμπής, Χριστοφοράτος (75΄ Καράγιωργας), Κάρδαρης, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουλούρης (80΄ Βράπι), Πυρρής, Παπαχριστόπουλος (60΄ λ.τρ. Φερεκίδης), Σταθάτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος