FOLLOW US: facebook twitter

Φώφη Γεννηματά: «Κλείστε το δρόμο στη Δεξιά! Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι Απόστολο Κατσιφάρα»

Ημερομηνία: 01-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
Στον Πύργο χθες Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου για την υποστήριξη της υποψηφιότητας Κατσιφάρα στην Περιφέρεια
-«Δώστε όλοι τη μάχη πόρτα- πόρτα για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του»

«Πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη πόρτα- πόρτα για να μην γίνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας «μπλε».  Να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες πικρίες μπορεί να έχει ο καθένας και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον άξιο Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα». Αυτό τόνισε χθες το απόγευμα από τον Πύργο, σε σύσκεψη στελεχών του Κινήματος από όλη την Ηλεία στο μικρό συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας  η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία από το πρωί είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία σε όλη τη Δυτικής Ελλάδα και τους τρεις νομούς, υποστήριξης της υποψηφιότητας του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, συνοδευόμενη από τον πρώην Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργο Α. Παπανδρέου. Στην ΠΕ Ηλείας την υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Γ. Κουτσούκος, ο πρώην βουλευτής Μ. Κατρίνης, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δ. Γεωργακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αποστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλος, ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΕ Ηλείας του ΚΙΝΑΛ και πολλά στελέχη από όλους τους δήμους του νομού.

Η κ. Γεννηματά σε δηλώσεις της τόνισε ότι «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι μια ίσως από τις περιοχές που δεν χρειάζεται αλλαγή. Έχει άξιο Περιφερειάρχη τον Αποστόλη Κατσιφάρα, έναν άνθρωπο που προέρχεται από τα σπλάχνα της προοδευτικής παράταξης, έναν Περιφερειάρχη που έχει αφήσει αποτύπωμα έργου και αποτελεσματικότητας. Ένας άνθρωπος που έχει και σχέδιο και όραμα και για το σήμερα και για το αύριο της περιοχής  και η προσπάθεια που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα του δεν πρέπει να ανακοπεί.  Η  Δυτική Ελλάδα αξίζει να έχει δικαίωμα στην πρόοδο γι’ αυτό είμαστε όλοι σήμερα εδώ για να δώσουμε μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι νικηφόρα αυτό τον αγώνα” και κατέληξε  ευχόμενη καλή επιτυχία στον κ. Κατσιφάρα.

Στην συνέχεια η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στην σύσκεψη στελεχών και φίλων του κινήματος και του προοδευτικού χώρου, κάλεσε όλους τους παριστάμενους να αφήσουν στην άκρη τις πολιτικές αναλύσεις και να τρέξουν πόρτα- πόρτα να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Κατσιφάρα για την επαναεκλογή του στον τ δεύτερο γύρο της Κυριακής.

«Μην ξεχνάτε ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει ο Νεκτάριος Φαρμάκης, Απέναντί μας έχουμε το επίσημο ψηφοδέλτιο της Δεξιάς. Κλείστε τους λοιπόν το δρόμο! Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα προχωρήσει μπροστά και δεν θα πάρει το δρόμο της οπισθοδρόμησης Γι αυτό σας καλώ όλους πόρτα- πόρτα να δώσουμε τη μάχη».

Η τοποθέτηση του Γ. Παπανδρέου

Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και η τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που μιλώντας στα στελέχη και τους φίλους του κινήματος τόνισε ότι ευελπιστεί ότι για μια ακόμα φορά η Δυτική Ελλάδα και η Ηλεία η οποία υπήρξε για πολλά χρόνια στυλοβάτης και εκφραστής του προοδευτικού χώρου και του ΠΑΣΟΚ, θα σταθεί ξανά στο ύψος της και θα ανακόψει το δρόμο της Δεξιάς. «Αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί. Οι προοδευτικοί πολίτες την Κυριακή, έχουν μόνο μια επιλογή, να στηρίξουν με την ψήφο τους μια προοδευτική και σε κάθε περίπτωση βιώσιμη διέξοδο για τη χώρα και τους Έλληνες. Μια διέξοδο ελπίδας και προοπτικής, σε κάθε δήμο, σε κάθε περιφέρεια.

Καμία επιλογή που οδηγεί σε μια συντηρητική οδό και στην οπισθοδρόμηση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Η Αυτοδιοίκηση οφείλει να δώσει το δικό της στίγμα και να αφήσει το δικό της αποτύπωμα. Οι συμπολίτες μας, που στη Δυτική Ελλάδα, είναι ιστορικά η εμπροσθοφυλακή της Δημοκρατίας και της προόδου, γνωρίζουν και θα κρατήσουν το δρόμο της ελπίδας και της προοπτικής ανοιχτό στηρίζοντας την Κυριακή το Απόστολο Κατσιφάρα.»

Την κ. Γεννηματά προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΕ Ηλείας του ΚΙΝΑΛ Σάκης Γιατράς ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ΚΙΝΑΛ ισχυροποιήθηκε στην 3η θέση, θα αποτελέσει το ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει το δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ Κάλεσε και εκείνος τους προοδευτικούς πολιτες να στηρίξουν την επανεκλογή του κ. Κατσιφάρα και να μην επιτρέψουν σε καμία περίπτωση την παλινόρθωση της Δεξιάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος