FOLLOW US: facebook twitter

Φιλοξενία στον Κακόβατο για το Χάρη Ρώμα από το Νίκο Κοροβέση

Ημερομηνία: 01-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μπορεί το πρόγραμμα του γνωστού ηθοποιού να είναι δύσκολο με πολλές παραστάσεις αυτό το καλοκαίρι, όμως δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει χρόνο ώστε να επισκεφθεί τον καλό του φίλο κ. Νίκο Κοροβέση στον Κακόβατο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τίτλο «ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός» που πραγματοποιήθηκε στα Καβάσιλα του Δήμου Πηνειού, ο κ. Ρώμας βρέθηκε στην περιοχή μας και φρόντισε να το εκμεταλλευτεί περνώντας μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς στον Κακόβατο μαζί με τον καλό του φίλο κ. Νίκο Κοροβέση.

Να σημειωθεί πως εκτός της φιλίας που τους ενώνει, υπάρχει συνεχής και επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών σε πολιτικό επίπεδο καθώς ο κ. Ρώμας είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και υπεύθυνος στον Τομέα Πολιτισμού της Περιφέρειας. Ο ίδιος εξέφρασε το θαυμασμό του για το έργο που έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο καλός του φίλος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης αυτό το καλοκαίρι, καθώς όπως χαρακτηριστικά δηλώνει οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον Πολιτισμό για να έχουν επιτυχία πρέπει να είναι δραστήριοι.

Οι διό τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν σε φιλικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα συζήτησαν για το υπόλοιπο πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το οποίο θα χαρίσει έντονες συγκινήσεις και στιγμές ξεγνοιασιάς στο κοινό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος