FOLLOW US: facebook twitter

Φιλική νίκη του Αίαντα επί του ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 18-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας νίκησε 2-1 τον ΠΑΟ Βάρδας σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Γαστούνης. Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου, παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερη, ενώ αυτή του Χρήστου Παρασκευόπουλου, που είχε απουσίες (Μαυρόπουλος Τσιρίκος, Φερεκίδης, Δ. Πλαστουργός) έβγαλε κούραση στο β΄ ημίχρονο…

Στο α΄ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τον ΠΑΟΒ να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρει στο 41΄ με τον Πυρρή, που πλάσαρε άουτ σε κενή εστία, από 20-25 μέτρα περίπου, με τον Μπακάλη εξουδετερωμένο.

Στην επανάληψη, ο Αίας, με τον Ανδρέα Ρούνη στην 11άδα στη θέση του Φονσέκα που τραυματίστηκε στο 37’ και αντικαταστάθηκε, κυριάρχησε στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έφτιαξε φάσεις και σκόραρε δύο φορές. Στο 68΄ από σέντρα του Σταθάτου από δεξιά, ο Καράμπελας έκανε κοντρόλ με το στήθος και σουτ στην κίνηση στην απέναντι γωνία και στο 74’ από κούρσα του Στανή και κάθετη στον Σταθάτο, που νίκησε στο τετ-α-τετ τον Τσεκούρα.

Ο ΠΑΟΒ μείωσε στο 90΄ ύστερα από αντεπίθεση, σέντρα του Θεοδωρόπουλου από δεξιά και εύστοχο πλασέ του Λαθύρη.

Για τον ΠΑΟΒ έπαιξαν δύο νεαροί από την Ακαδημία της Παναχαϊκής, που είναι υπό μεταγραφή, οι Θωμάς, Ταρναρης, ενώ για τον Αίαντα αγωνίστηκε για 79΄ λεπτά ο Κατελούζος, που το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί.

Αίας: Μπακαλης, Βατσης (82΄ Δουλαβερης), Ριλντι, Στανης, Κατελουζος (79΄ Παπαχριστοπουλος), Τσακοπιακος, Δουλος, Φονσεκα (37΄ λ. τρ. Ρουνης), Σταθατος (82΄Γιαννακοπουλος), Βραπι, Καραμπελας (72΄ Ντρεου).

ΠΑΟΒ: Τσεκουρας, Βασιλοπουλος (65΄ Ταρναρης), Καφεντζης, Σακελλαροπουλος Παπασπηλιοπουλος (70΄ Νικολακοπουλος) Λιοσης, Μικελατος (65΄ Θεοδωροπουλος) Λαθυρης Πυρρης, Θωμας (73΄ Διονυσοπουλος), Πλαστουργος

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος