FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Αίας 1-2: Φιλική νίκη Αίαντα με ανατροπή

Ημερομηνία: 03-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πανηλειακός και Αίας έδωσαν σήμερα φιλικό παιχνίδι στο Στάδιο Πύργου, μπροστά σε 150 περίπου φιλάθλους και νικητής αναδείχθηκε ο Αίας της Γ΄ Εθνικής, με σκορ 2-1 με ανατροπή καθώς η ομάδα της Γαστούνης έχανε 1-0 στο ημίχρονο. Ήταν το πρώτο εντός έδρας φιλικό για τον Πανηλειακό, ο οποίος ήταν εμφανώς βελτιωμένος εν συγκρίσει με τα δύο προηγούμενα φιλικά, έχοντας στο κέντρο της άμυνας τον Γιάννη Κολόκα, που δίνει δύναμη και σιγουριά στα μετόπισθεν. Ο Αίας συνέχισε το νικηφόρο σερί του σε φιλικά ματς (τέταρτη διαδοχική νίκη). Ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζανέτου στο 30΄, πέναλτι που κέρδισε ο Ελιοτ από τον Βατσή. Στην επανάληψη, ο Αίας από το 55΄ και μετά ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στην ανατροπή. Καταρχάς στο 62΄ έχασε πέναλτι με τον Καράμπελα (απέκρουσε ο Καπετανάκης), πέναλτι που κέρδισε ο Βράπι από τον Ντάβαρη. Στο 67΄ ήρθε η ισοφάριση. Ο Στανής έβγαλε ωραία μπαλιά στον Βράπι και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Και στο 80΄ έγινε το 1-2. Ο Δούλος έδωσε ασίστ στον Στανή που πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Δασκαλόπουλο και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Πανηλειακός: Καπατενάκης (70΄ Δασκαλόπουλος), Γαλανόπουλος, Κολόκας, Δημάκης, Δαλαβούρας (46΄ Ντάβαρης), Καμαρά, Τζανέτος (65΄ Νεοφώτιστος), Κακόγιαννος (26΄ λ.τρ. Κανάνι), Έλιοτ, Τσίγκρηλας (46΄ Μπάλλας), Τσαγκάρης (64΄ Νικητόπουλος).

Αίας: Μπακάλης (46΄ Λαδάς), Στανής, Κατελούζος, Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Δούλος, Ρούνης, Βράπι (85΄ Δουλαβέρης), Ντρέου (55΄ Παπαχριστόπουλος), Καράμπελας (78΄ Γιαννακόπουλος).

 

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος