FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικές νίκες για Τραγανό, Αστέρα

Ημερομηνία: 09-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού νίκησε στο Ενωσιακό τον Πέλοπα με 2-1, σε φιλικό ματς. Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή που στάθηκε καλά απέναντι στη δυνατή Νίκη, προηγήθηκε στο 18΄ με σουτ του Στάθη Χαραλαμπόπουλου έξω από την περιοχή ύστερα από κοντινή πάσα του Δημητρόπουλου σε εκτέλεση έμμεσου φάουλ . Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη ισοφάρισε στο 30΄ ύστερα από σέντρα του Κ. Κολοτούρου από δεξιά και κοντινό πλασέ του Δ. Κολοτούρου.

Στην επανάληψη, η Νίκη ήταν καλύτερη, με την είσοδο στο ματς και του Φώτη Καλογερόπουλου, ο οποίος στο 80΄ με «κεραυνό» από 25-30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο δεξί «Γ» του ταλαντούχου νεαρού γκολκίπερ του Πέλοπα, Πετρόπουλου.

Πέλοπας: Πετρόπουλος, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Β. Πλατής (46΄ Καραμεσίνης) Α. Μπουλούτας (65΄ Θ. Νικολόπουλος), Δημητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Βαρδάρης (81΄ Κορομηλάς), Λιάβας (55΄ Γεωργίου), Δ. Πλατής (52΄ Παπαδάτος) Δασκόπουλος (74΄ Δαβουρλής).

Νίκη: Μικελόπουλος, Χ. Κολοτούρος, Κ. Κολοτούρος (85΄ Κουτσογιαννόπουλος), Δ. Κασσιανός, Γαργαρώνης, Μαργαρώνης(46΄ Καλογερόπουλος), Μάζης (87΄ Παναγιωτόπουλος), Νικολόπουλος (57΄ Κουντουρας), Δ. Κολοτούρος (87΄ Δουβής) Γεωργιόπουλος (77΄ Τσέλα) , Ι. Κασσιανός.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

 

Δάφνη-Αστέρας 0-3

Ο Αστέρας νίκησε 3-0 τη Δάφνη στην Ανδραβίδα, αλλά έχασε με τραυματισμό άλλον έναν παίκτη, τον Κυριαζή στο 85ο λεπτό (θλάση). Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου αγωνίστηκε ξανά χωρίς τους τραυματίες Βασιλικόπουλο, Γεωργόπουλο, Καμαρινό αλλά και τον Μπαρδούση. Προηγήθηκε στο 42΄ με τον Κυριαζή, στο 55΄ ο Μπατζακόπουλος έκανε το 0-2 και στο 85΄ ο Μπάρκας το τελικό 0-3. Η Δάφνη, που ήταν καλή στο α΄ ημίχρονο και είχε φάσεις με Κωστόπουλο και Βασιλείου, αγωνίστηκε χωρίς τους Κακολύρη, Πετρόπουλο και τους τραυματίες Σπανό και Μητρόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος