FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Ξενοφώντα, Δόξα Ν.Μ., Πέλοπα Πύργου

Ημερομηνία: 02-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών νίκησε 1-0 τον Αστέρα σε φιλικό παιχνίδι στην Αμαλιάδα, με γκολ του Βαγγόπουλου στο 70΄. Η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι, τον οποίο βράβευσε πριν τη έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος του Αστέρα Βασίλης Χριστοδουλόπουλος για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και την ηλειακή κοινωνία, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Αστέρας αγωνίστηκε με απουσίες βασικών παικτών (Βασιλικόπουλος, Γεωργόπουλος, Καμαρινός, Σιούλας) και δεν έγινε καθόλου απειλητικός. Στη φάση του γκολ ο Μιλοσέσκι εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Τσίτσος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι και ο Βαγγόπουλος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Στο 15΄ απευθείας φάουλ του Μπακατσέλου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ξενοφών αγωνίστηκε χωρίς Κουτρουμπή, Αναμουρλίδη, Καραβατά. Θ. Καλαντζή.

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Χοτζάι (85΄ Γιαννόπουλος), Χατζηγιάννης (67 Μπομπής), Μπουγονικολός, Γκρίλλας, Κυριαζής (75 λ. τρ. Κοτσομύτης), Χριστόπουλος, Μπατζακόπουλος (78΄ Σάκκος) , Σταυρούλιας, Μπάρκας (78΄ Τσάλας)

Ξενοφών: Αποστολάκος, Τσίτσος, Καββαθάς, Ηλιόπουλος (46΄ Πεσκελίδης), Γ. Καλαντζής, Μιλοσέσκι (71΄ Μπριασούλης) , Κουτσογιαννάκης (62΄ Κύταρρης), Βαγγόπουλος (71΄ Φωτόπουλος) Μπακατσέλος (71΄ Τζίβας) , Π. Κωνσταντόπουλος (30 λ.τρ. Τσιγκούνης), Θ. Κωνσταντόπουλος (71΄ Χ. Κωνσταντόπουλος).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Νίκη Τραγανού-Δόξα Ν.Μ. 0-1

Η Δόξα Ν.Μανωλάδας νίκησε 1-0 στο Τραγανό τη Νίκη. Το γκολ πέτυχε ο Πυρρής στο 60΄ με κεφαλιά, από σέντρα του Π. Φωτόπουλου. Η Νίκη, που είχε πέντε απουσίες (Γεωργιόπουλο, Σαραντούλια, Βουρτσάνη, Μαργαρώνη και Στάθη Κολοτούρο), είχε δύο δοκάρια στο α΄ ημίχρονο με τον Φ. Καλογερόπουλο και τον Μάζη. Η Δόξα είχε και αυτή δύο δυνατές απουσίες, Δ. Παναγόπουλο και Θ. Καλογερόπουλο.

Ολυμπιακός Σ.- Πέλοπας Πύργου 1-2

Ο Πέλοπας Πύργου νίκησε στα Σαβάλια τον Ολυμπιακό με σκορ 2-1. Το 0-1 έκανε στο 15΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος (το κέρδισε ο Δασκόπουλος). Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 35΄ με τον Ρούνη (με σουτ μέσα από την περιοχή) και ο Πέλοπας στο 75΄ με κεφαλιά του παίκτη-προπονητή Νίκου Δαβουρλή από σέντρα του Λιάβα, πήρε την φιλική νίκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος