FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Πέλοπα, Θύελλα, ήττα για Νίκη Τραγανού

Ημερομηνία: 06-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε σημερινό φιλικό ματς η Νίκη Τραγανού κόντρα σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, τον Διαγόρα Βραχνεΐκων της Γ΄ Εθνικής, ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1, πραγματοποίησε όμως καλή εμφάνιση στο α΄ μέρος. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Γαργαρώνη από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Κολοτούρου. Στο β΄ μέρος, ο πιο έτοιμος Διαγόρας έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Θ. Βλασσόπουλου κι ένα του Καϊμακά.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής

Πέλοπας-Α.Ο. Μακρισίων 2-1

Ο Πέλοπας Πύργου νίκησε 2-1 τον Α.Ο. Μακρισίων σε φιλικό παιχνίδι στο Ενωσιακό γήπεδο. Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη προηγήθηκε 0-1 στο 40΄ με γκολ του Γιώργου Καραχάλιου. Στο β΄ μέρος ο Πέλοπας του Νίκου Δαβουρλή γύρισε το ματς. Αρχικά είχε δοκάρι με τον Θάνο Γεωργίου στο 50΄ και στο 60΄ ο Βαγγέλης Πλατής με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Και στο 75΄ ο Αστερόπουλος έγραψε το 2-1 από πάσα του Δαβουρλή.

Λ. Αστέρας-Θύελλα Καταραχίου 0-4

Η Θύελλα Καταραχίου νίκησε 4-0 τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου σε φιλικό ματς στο γήπεδο του Αλποχωρίου. Το ημίχρονο ήταν 0-1 για την ομάδα του Καταραχίου με γκολ στο 6ο λεπτό του Λίλα και στο β΄ μέρος σκόραρε άλλες τρεις φορές με τους Φώτη, Μουζάκη και Λίλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος