
proinisports@gmail.com
Ο Αστέρας έδειξε την δυναμική του στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης στο φιλικό με τον Ατρόμητο Πατρών, που είναι εκ των ισχυρών ομάδων της Α΄ Αχαΐας. Τον κέρδισε με σκορ 2-3 στο συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου «Α. Κάνιστρας» και μάλιστα χωρίς τους τραυματίες Κουτρουμπή, Ρίλντι και Βράπι.
Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ με τον Κυριαζή στο 2ο λεπτό από κόρνερ του Χατζηαράπη, και αφού «τσίμπησε» τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι ο Τσακοπιάκος. Οι Πατρινοί ισοφάρισαν 1-1 στο 12΄ με τον Αντωνόπουλο. Στο 25΄ η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου έκανε το 1-2 με τον Τσίγκρηλα από βαθιά μπαλιά του Κυριαζή. Στο 43΄ ο Ατρόμητος ισοφάρισε 2-2 με τον Παπαδόπουλο. Στο 48΄ από μπαλιά του Σαμπανέι από αριστερά, ο Τσίγκρηλας με τρομερό σουτ στη κίνηση στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το τελικό 2-3. Ο Αστέρας στη συνέχεια είχε δύο δοκάρια με τον Βατσή στο 60΄ και τον Μπακατσέλο στο 85΄.
Κουρτέσι-ΠΑΟ Βάρδας 0-7
Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε 0-7 στο Κουρτέσι, που έπαιξε με τον νεαρό Μέμμο κάτω από τα γκολπόστ, ελλείψει βασικού γκολκίπερ (γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί). To σκορ ημιχρόνου ήταν 0-2. Για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου που ανεβάζει ρυθμούς σκόραραν από δύο γκολ οι Ρούνης, Θανάσης Αντωνόπουλος και ο 15χρονος Κώστας Σάμαρης κι ένα ο Περικλής Πολίτης με πέναλτι. Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Νίκου Δούλου στο γόνατο, στις αρχές του παιχνιδιού σε σύγκρουσή του με τον Παπασπυρόπουλο. Ο έμπειρος Αμαλιαδίτης μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.
Ν. Φιγαλεία-Ολυμπιακός Ζαχάρως 3-2
Ο Απόλλων Ν. Φιγαλείας νίκησε 3-2 στο γήπεδο Κακοβάτου τον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με σκόρερς τους Μπινιώρη και Λυμπέρη Διονυσόπουλο. Στο β΄ μέρος ο Μιτρόφ έκανε το 3-0 για να μειώσει προς το τέλος ο Ολυμπιακός του Σταύρου Μεντή σε 3-2 με τον Ηρακλή Καραχάλιο και τον Άγγελο Φώτη.
Μυρσιναϊκός-Θύελλα Καρδαμά 1-2
Η Θύελλα Καρδαμά κέρδισε 1-2 στη Μυρσίνη τον Μυρσιναϊκό. Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα προηγήθηκε 1-0 με τον Τσιχλιά και αυτή του Χρήστου Μπίρμπα ανέτρεψε το σκορ στο α΄ κιόλας ημίχρονο με γκολ του Ρούγκου και του Ραυτόπουλου.
Ατρόμητος Καβασίλων-Πέλοπας 3-3
Ατρόμητος Καβασίλων και Πέλοπας Πύργου ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στα Καβάσιλα. Ο Ατρόμητος του Ερνέστο Λυμπέρη προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο με τον Μπατζακόπουλο. Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου ο Παπανδρέου με απευθείας φάουλ ισοφάρισε 1-1 για την ομάδα του Στάθη Χαραλαμπόπουλου. Το 2-1 για τον Ατρόμητο έκανε ο Αρβανίτης με την… βοήθεια και των αμυντικών, ωστόσο ο Πέλοπας το ανέτρεψε με πέναλτι του Ζέρβα (2-2) που κέρδισε ο Τζαβάρας και με διαγώνιο σουτ του Καρακατσάνη (2-3). Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Ντούγκας.
Σκουροχώρι-Διγενής 1-1
Στο Σκουροχώρι ο Λ. Αστέρας και ο Διγενής Χαριάς αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Λ. Αστέρας του Λάκη Αθανασόπουλου προηγήθηκε 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Αρβανίτη που κέρδισε ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι στο 55΄. Ο Διγενής του Κώστα Σακέλλη ισοφάρισε στο 75΄ με τον Τάσο Σακέλλη.