FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Σαβάλια, Μακρίσια, διακοπή στο Ενωσιακό

Ημερομηνία: 11-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιακός Σαβαλίων -Λέοντες 5-2


Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, νίκησε 5-2 τους Λέοντες σε φιλικό ματς το Σάββατο στα Σαβάλια. Το ημίχρονο ήταν 3-1 για την ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη που αγωνίστηκε ξανά χωρίς τον Μηλαδόπουλο. Το 1-0 έκανε ο Λιούρης και το 2-0 ο Ηρακλής Μαγκαφάς. Οι Λέοντες του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, ομάδα της Α2, μείωσαν με τον Αποστολόπουλο σε 2-1 και ξανά ο Μαγκαφάς σημείωσε το 3-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Μίχα έγραψε το 4-1 και ο Παναγιωτόπουλος το 5-1, για να διαμορφώσει το τελικό 5-2, εκ νέου ο Αποστολόπουλος.

Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, την Τετάρτη εντός έδρας με τον Κεραυνό Βρίνας.

Οι Λέοντες που έδειξαν καλή εικόνα και άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή τους στο πρώτο φιλικό τους, παίζουν το προσεχές Σάββατο στα Λεχαινά με τον Ηλειακό.

 

Κεραυνός Βρίνας-Α.Ο. Μακρισίων 0-3


Ο Α.Ο. Μακρισίων πέτυχε ηχηρή φιλική νίκη στο Καλλίκωμο επί του Κεραυνού Βρίνας με σκορ 0-3, το Σάββατο. Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη, παρότι θα συμμετάσχει σε κατώτερη κατηγορία, στην Α2, έδειξε τη δυναμική της, σε αντίθεση με τον Κεραυνό που υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα από ομάδα της Α2 (είχε προηγηθεί η ήττα από τον ΠΑΟ Κακοβάτου με 2-1). Η απόδοση της ομάδας προβληματίζει τον προπονητή Νίκο Αλεξανδρόπουλο…

Στο 12΄ ο Α.Ο.Μ. είχε σκοράρει ήδη δύο φορές, με αυτογκόλ του Τσιλιβήτα και γκολ του Σάκη Κηπουρού. Στον 60΄ διαμορφώθηκε το 0-3, από τον Παρασκευά Στροφύλλα. Ο Κεραυνός αγωνίστηκε χωρίς τους Γκολφίνο, Τσέλιο, αλλά οι δύο αυτές απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία καθώς η ομάδα ήταν κακή σε δεύτερο διαδοχικό φιλικό με ομάδα κατώτερης κατηγορίας.

 

Διεκόπη το Θύελλα-Αλφειός


Το κυριακάτικο φιλικό ανάμεσα στη Θύελλα Καταραχίου και τον Αλφειό διεκόπη στο ημίχρονο λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των δυνατών ανέμων στην περιοχή της Σπιάντζας. Το παιχνίδι είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στο Επιτάλιο, αλλά λόγω του αγωνιστικού χώρου που ήταν βαρύς ελέω της βροχής των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκε να γίνει στο Ενωσιακό. Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, με γκολ του Αγριδιώτη στο 35΄, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος