FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Τραγανό, Αστέρα, Σαβάλια, Αλφειό, Δόξα Ν.Μ. και Πελόπιο

Ημερομηνία: 16-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκη Τραγανού-Πέλοπας Πύργου  2-0

Η Νίκη Τραγανού νίκησε τον Πέλοπα Πύργου με 2-0 σε φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στο γήπεδο Τραγανού. Τα γκολ για την ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα πέτυχαν  ο Καλογερόπουλος στο 72ο λεπτό και ο  Βατσής στο 79ο λεπτό. Ο Πέλοπας του Νίκου Δαβουρλή παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο κυρίως στο α΄ ημίχρονο, όπου δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ στην αντεπίθεση, είχε δοκάρι με τον Πλατή και χαμένο τετ-α-τετ με τον Λειβαδίτη. Επόμενο φιλικό για τους «μπλε» του Τραγανού, μεθαύριο Τετάρτη με τον Αστέρα στην Αμαλιάδα.

 

Αστέρας Αμαλιάδας-Ηλειακός Λεχαινών  1-0

Ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Ηλειακό Λεχαινών σε φιλικό ματς στην Αμαλιάδα. Το γκολ για τους «βυσσινόλευκους» πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος αμυντικός Λέο Φερνάντες, στο 55΄ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Οι παίκτες του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου έβγαλαν κούραση από τις δυνατές προπονήσεις των τελευταίων ημερών και δεν έφτασαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, γεγονός όμως που δεν προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας καθώς αυτό που προέχει είναι ο Αστέρας να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα. Ο Ηλειακός στάθηκε καλά, έκλεισε τους διαδρόμους και έπαιξε δυνατά και παθιασμένα, δείχνοντας πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Αστέρας βρίσκεται σε επαφές με Έλληνα σέντερ φορ, με την απόκτηση του οποίου θα ολοκληρωθεί  κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ. Επόμενο τεστ για τους Αμαλιαδίτες, την Τετάρτη με τη δυνατή Νίκη Τραγανού εντός έδρας.

 

Προοδευτική-Ολυμπιακός Σαβαλίων  2-3

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων νίκησε 2-3 με ανατροπή στη Μανολάδα την Προοδευτική, σε φιλικό ματς το Σάββατο. Η Προοδευτική έκανε το 1-0 με σουτ του Σχοινά στο 4΄. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 8΄ με πέναλτι του  Σταυρούλια. Το 2-1 έγινε με απευθείας φάουλ ξανά του Σχοινά στο 68΄, για να ισοφαρίσει στο 70΄ ο Ολυμπιακός με πέναλτι εκ νέου από τον Σταυρούλια. Το τελικό 2-3 έκανε στο 85΄ ο Θανάσης Αντωνόπουλος.

 

Ολυμπιάδα Γουμέρου-Αλφειός  1-3

Ο Αλφειός νίκησε 3-1 την Ολυμπιάδα στο γήπεδο Λαντζοΐου σε φιλικό ματς. To 0-1 έκανε ο Λιαμπότης στο 28΄ και στο β΄ μέρος ο Θανάσης Μάζης σκόραρε δύο φορές, στο 56΄ και 73΄. Η Ολυμπιάδα είχε μειώσει σε 1-2 στο 67΄ με τον Γεωργίου.

 

Δόξα Ν.Μανολάδας-Ηλειακός Β. 3-2

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε 3-2 με ανατροπή τον πολύ καλό για 70 λεπτά Ηλειακό Βαριολομιού, την Κυριακή στη Ν.Μανολάδα. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού προηγήθηκε με τον Γεωργόπουλο, αλλά με δύο γκολ του Πέτρου Τσουκαλά ο Ηλειακός του Μιχάλη Καλαρίτη ανέτρεψε το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Δόξα ήταν καλύτερη, σκόραρε δύο φορές, στο 70΄ με τον Κουλούρη και στο 85΄ με τον Λιούρη ενώ είχε και τρία δοκάρια.

 

Πελόπιο-Ν. Κόροιβος 4-2

Ο Πέλοπας Πελοπίου νίκησε 4-2 το Ν. Κόροιβο Κατσαρού την Κυριακή. Ο Πέλοπας προηγήθηκε με τον Στροφύλλα και ο Ζαφείρης έκανε το 2-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.  Ο Νικολακόπουλος μείωσε σε 2-1 και ο Γαλάνης ισοφάρισε 2-2 στο 70΄. Ο Αγγελόπουλος σημείωσε το 3-2 για τον Πέλοπα και λίγο πριν τη λήξη ο Μπίρμπας διαμόρφωσε το τελικό 4-2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος