FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Θύελλα, Τραγανό, ισοπαλία στο Καλλίκωμο

Ημερομηνία: 24-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Καταραχίου νίκησε σε ανεπίσημο φιλικό ματς, το Σάββατο στο γήπεδο του Ελαιώνα, 3-2 τον Ξενοφώντα Κρεστένων. Η ομάδα του Γιάννη Γκότση, που ενισχύθηκε αρκετά στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, προηγήθηκε στο α΄ ημίχρονο με τον Τριανταφύλλη και ισοφάρισε ο Μπακατσέλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-1 σκορ ημιχρόνου). Οι ερυθρόλευκοι του Ντέγιαν Μιλοσέσκι (έπαιξαν χωρίς τον Άγγελο Μούτσο) έκαναν το 2-1 με τον Μπατζάκα στην επανάληψη, αλλά ο Βαγγόπουλος (φωτό) με δύο δικά του γκολ (το δεύτερο με απευθείας φάουλ), έδωσε τη νίκη στη Θύελλα με σκορ 2-3.

Ηλειακός Β.-Νίκη Τραγανού 2-5

Στο Βαρθολομιό η Νίκη Τραγανού επικράτησε 5-2 του Ηλειακού κι ενώ βρέθηκε να χάνει 1-0 με γκολ του Ράλλη. Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος πέτυχε χατ-τρικ και σκόραραν επίσης για την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη, οι Φώτης και Θανάσης Καλογερόπουλος. Ο Πέτρος Τσουκαλάς διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Κεραυνός Βρίνας-Πελόπιο 2-2

Στο Καλλίκωμο, Κεραυνός Βρίνας και Πέλοπας Πελοπίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Ο Πέλοπας προηγήθηκε 0-1 με τον Δάνισκα και ο Κεραυνός ισοφάρισε με τον Μικελόπουλο (1-1 ημίχρονο). Το 2-1 έκανε ο Γκολφίνος για την ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου και αυτή του Παναγιώτη Δρουβιώτη ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με τον Σταμόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος