FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Αστέρα, Πανηλειακό, Ξενοφώντα

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αλφειός-Αστέρας 0-1

Ο Αστέρας νίκησε 1-0 στο Επιτάλιο τον Αλφειό σε φιλικό παιχνίδι. Ήταν η πρώτη φιλική νίκη για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, που έδειξε συμπαγής στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά θέλει δουλειά ακόμα στο δημιουργικό μέρος. Από την άλλη, ο Αλφειός ήταν και σήμερα καλός, αλλά αυτή τη φορά υστέρησε μεσοεπιθετικά, εν συγκρίσει με το φιλικό κόντρα στον Πανηλειακό.

Στο 34΄ είχαμε τη μεγαλύτερη φάση του αγώνα, ο Βασιλικόπουλος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπάρκας αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Βυθούλκα, που απέκρουσε με τα πόδια.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας ήταν πιο επιθετικός, αλλά δεν μπορούσε εύκολα να φτιάξει φάσεις. Στο 65΄ ο Κυριαζής υπό πίεση από τα 6-7 μέτρα πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Ό,τι δεν κατάφερε από κοντά ο 23χρονος μέσος, το πέτυχε από τα 25 μέτρα στο 75΄! Σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αντίθετη γωνία από αυτή που είχε κινηθεί ο Βυθούλκας (0-1).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.

Κεραυνός Βρίνας-Πανηλειακός 1-3

Ο Πανηλειακός πέτυχε την πρώτη του νίκησε σε φιλικά ματς καθώς επικράτησε 3-1 με ανατροπή του Κεραυνού Βρίνας στο γήπεδο του Καλλικώμου. Η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου προηγήθηκε με μακρινό σουτ του Τάκη Καλαμαρά στο 35΄. Ο Πανηλειακός του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου στο β΄ μέρος πίεσε και με δύο γκολ του Καμαρά στο 56΄ και στο 84΄ και ένα ενδιάμεσα του Δημάκη στο 59΄, έφτασε στη νίκη με σκορ 1-3.

Ξενοφών-Πέλοπας Πύργου 6-1

Ο Ξενοφών νίκησε 6-1 σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Ζαχάρως τον Πέλοπα Πύργου. Η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή προηγήθηκε με τον Χάρη Κανελλόπουλο, αλλά ο Ξενοφών ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ από το ημίχρονο (2-1). Για την ομάδα της Κρέστενας σκόραραν οι Πάρης Κωνσταντόπουλος, Καββαθάς, Μιλοσέσκι, Πεσκελίδης, Μπακατσέλος και Γιώργος Καλαντζής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος