FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Νίκες για Αλφειό, Δόξα, Γούμερο, Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 31-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός νίκησε 2-1 τον Ξενοφώντα σε φιλικό ματς που διεξήχθη το Σάββατο στο Επιτάλιο. Και τα τρία γκολ μπήκαν στο α΄ ημίχρονο. Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη προηγήθηκε 2-0 με σκόρερς τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Γιώργο Τσαντίλη, που έκλεισε στον Αλφειό καθώς και τον Αγριδιώτη. Ο Ξενοφών του Ντέγιαν Μιλοσέσκι μείωσε με τον Γιώργο Καλαντζή, ενώ στο β΄ ημίχρονο ο Αλφειός έχασε πέναλτι με το Νώντα Αβραμόπουλο.

Δάφνη-Δόξα Ν.Μ.  1-2

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας νίκησε 2-1 τη Δάφνη στην Ανδραβίδα. Και τα τρία γκολ επετεύχθησαν στο β΄ μέρος. Ο νεαρός Ανδρέας Κόσκορης έκανε το 0-1 στο 70΄ ύστερα από σέντρα του Μπουρλάκη και το 0-2 σημείωσε ο Πυρρής στο 78΄. Η Δάφνη μείωσε στο τελικό 1-2 με το νεαρό Μετσάι στο 80΄.

Θύελλα-Ολυμπιάδα 3-4

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου νίκησε 4-3 τη Θύελλα Καταραχίου, που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών παικτών, στο γήπεδο του Ελαιώνα. Το 1-0 έκανε ο Αντώνης Παργινός και ακολούθησε χαμένο πέναλτι από τον σκόρερ της Θύελλας, ο  οποίος είχε και δοκάρι, όπως και ο Τριανταφύλλης. Η Ολυμπιάδα ισοφάρισε 1-1 με τον Γαλανόπουλο λίγο πριν λήξει το ημίχρονο. Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιώργου Βαρουξή έφτασε στο 1-3 με Λευτέρη Κωνσταντόπουλο και Γαλανόπουλο και ο Τριανταφύλλης με δύο δικά του γκολ ισοφάρισε 3-3. Η Ολυμπιάδα πήρε τη φιλική νίκη με γκολ ξανά του Γαλανόπουλου (χατ-τρικ), πέντε λεπτά πριν τη λήξη. Η ομάδα του Γουμέρου απέκτησε τον 21χρονο μεσοαμυντικό Ηλία Νικολόπουλο, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Α.Ο. Μακρισίων και τις δύο προηγούμενες στον Αίαντα Γαστούνης. Μια καλή μεταγραφή για την ομάδα του Γιώργου Βαρουξή…

Κεραυνός Βρίνας-Λ. Αστέρας 1-1

Κεραυνός Βρίνας και Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Καλλίκωμο. Το 1-0 έκανε ο Κιάμος στο 25΄ και εν συνεχεία ο Λ. Αστέρας έχασε πέναλτι με τον Νικολακόπουλο (απέκρουσε ο Φιλιππόπουλος). Στο 65΄ ο Νίκος Σταματελάτος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ηλειακός Λ.-Ηλειακός Β.  1-3

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού νίκησε 3-1 στα Λεχαινά τον συνονόματό του. Ο Πέτρος Τσουκαλάς με δύο δικά του γκολ (το ένα με απευθείας κόρνερ) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή και ο Βέρρας έκανε το 0-3. Οι «γαλάζιοι» μείωσαν στο τελικό 1-3 με τον Θεοφιλόπουλο.

Φωτο: Γιάννης Κανελλόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος