FOLLOW US: facebook twitter

Φιλικά ματς: Ισόπαλο το Αστέρας-Τραγανό, νίκες για Αίαντα, Πέλοπα Πύργου

Ημερομηνία: 19-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αστέρας Αμαλιάδας-Νίκη Τραγανού  2-2

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχτηκαν Αστέρας Αμαλιάδας και Νίκη Τραγανού, σε φιλικό παιχνίδι χθες στην Αμαλιάδα. Ήταν ένα δυνατό ματς με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 35΄ με σουτ του Άλφρεντ για να ισοφαρίσει στο 39΄ ο Γεωργιόπουλος μετά από ασίστ του Καλογερόπουλου. Στην επανάληψη η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα είχε περισσότερες φάσεις για γκολ (με Κασσιανό, Βατσή, Δ. Κολοτούρο) και στο 75΄ έκανε το 1-2 με απευθείας φάουλ του Καλογερόπουλου. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Έλιοτ στο 82΄ με κοντινό πλασέ.

Αστέρας: Σταθόπουλος, Ι. Ντάβαρης, Βασιλακόπουλος, Λέο Φερνάντες, Σιούλας, Γκάμπριελ, Άλφρεντ, Έλιοτ, Μουρούτης, Γαλάνης, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Ζαφειρόπουλος, Ζωγόπουλος, Δ. Ντάβαρης, Καραγιάννης.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Ι. Κασσιανός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Βουρτσάνης, Βατσής, Καλογερόπουλος, Γεωργιόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Ν. Κολοτούρος. Αγωνίστηκαν και οι Γαργαρώνης, Μπάνα, Δ. Κασσιανός, Χουσάκης, Ανδριόπουλος, Παπαβασιλείου.

 

ΑΠΟ Κουρτεσίου-Αίας Γαστούνης 1-5

O Αίας Γαστούνης νίκησε εύκολα 1-5 στο Κουρτέσι τον ΑΠΟΚ, που είχε αρκετές απουσίες (Αλέξης Σπ. Καπώνης, Λυκουργιώτης, Αναγνωστόπουλος, Αλέξης Α. Καπώνης και Μητρόπουλος). Για την ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, που έδειξε σε άλλο ένα φιλικό ματς τη δυναμική της, σκόραραν οι Παναγιωτόπουλος (2), Δούλος, Μπατζακόπουλος, Καράμπελας, ενώ γι’ αυτή του Γιώργου Βαγγελάκου ο Ντίνος Καπώνης.

 

Ηλειακός Λεχαινών-Πέλοπας Πύργου 0-2

Ο Πέλοπας Πύργου νίκησε 0-2 στα Λεχαινά τον Ηλειακό, σε φιλικό ματς. Για την ομάδα του Νίκου Δαβουρλή σκόραραν ο Κανελλόπουλος στο 25΄ και ο παίκτης-προπονητής των «μελανόλευκων» λίγο πριν τη λήξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος