FOLLOW US: facebook twitter

Φιλί… The Kiss Venture

Ημερομηνία: 11-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Θα μπορούσε να είναι απλά ένας διαγωνισμός, αλλά όχι. Πιο σωστά θα λέγαμε ότι είναι ένα δημιουργικό παιχνίδι, με διάθεση εξωστρέφειας.

Πρόκειται για μια δράση που έχει ήδη ξεκινήσει στο Facebook και έχει να κάνει με… το φιλί. Συγκεκριμένα, το Pikap Community και η ELECTRA socialcompany, με κύριο υποστηρικτή τον Αναγνώστη, οργανώνουν αυτόν τον «διαγωνισμό», στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δημιουργήσουν ένα ποίημα ή ένα σκίτσο εμπνεόμενοι από το φιλί. «Μπορούν να μοιράσουν όσο φιλί θέλουν, αντέχουν, ονειρεύονται» μας λένε οι διοργανωτές!

Το ενδιαφέρον με αυτή τη δράση είναι πως είναι παγκόσμια. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει με ένα ποίημα ή σκίτσο, όλα τα έργα θα εκτεθούν στην πλατφόρμα www.thekissventure.com και ο νικητής (ένας για το ποίημα, ένας για το σκίτσο) θα ψηφιστεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες (έχουν δικαίωμα δύο ψήφων και δεν μπορούν να αυτοψηφιστούν)! Οι νικητές θα λάβουν χρηματικό έπαθλο (το 60% των εσόδων από τις συμμετοχές). Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι πως σπάνια διαγωνισμοί είναι διεθνείς και τόσο «δημοκρατικοί» ως προς την τελική επιλογή των νικητών.

Βρείτε τη δράση στο Facebook (όπου είναι και όλοι οι όροι συμμετοχής αναλυτικά): The KissVenture. Λήξη διαγωνισμού: 14 Ιουνίου 2020. Ποσό συμμετοχής: 5 ευρώ.

Τα έργα θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση thekissventure2020@gmail.com.

Την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, η πλατφόρμα «ανοίγει» στο κοινό και ξεκινάει από τους συμμετέχοντες η ψηφοφορία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος