FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός: Θετικός ο απολογισμός για την «1η Ανάβαση Λάλα»

Ημερομηνία: 25-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια ακόμη πετυχημένη ποδηλατική διοργάνωση έλαβε τέλος για τον  Φιλαθλητικό. Η «1η Ανάβαση Λάλα» έριξε αυλαία για φέτος αποκομίζοντας μόνο θετικά σχόλια τόσο για την διαδρομή όσο και για το επίπεδο της διοργάνωσης από τους ανθρώπους που «έστησαν» και διεκπεραίωσαν τον αγώνα. Η διαδρομή με την ιστορικότητά της (Αρχαία Ολυμπία, Στάδιο, Ολυμπιακή Ακαδημία) και το φυσικό της κάλλος αποζημίωσε θεατές, συνοδούς και αγωνιζόμενους αλλά και τα επίπεδα διοργάνωσης και ασφάλειας ικανοποίησαν όσους συμμετείχαν.

Στα πλαίσια αυτά ο Φιλαθλητικός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για την συνεργασία του και την παραχώρηση της Δημοτικής οδού Αρχαίας Ολυμπίας- Αρχαίας Πίσσα-Λάλα για την πραγματοποίηση της 1ης Ανάβασης Λάλα, την Αρχαιολογική υπηρεσία για την άδεια διέλευσης από την Ολυμπιακή Ακαδημία, τον Πολιτιστικό σύλλογο-κοινότητα Μιράκας για την στήριξή του με το κλείσιμο των κάθετων δρόμων, την κοινότητα Λάλα για την πολύτιμη βοήθεια της στην περιφρούρηση του τερματισμού και την φιλοξενία της, την ΜΟΤΟΛΕΑ για την διάθεση 5 μηχανών-αναβατών για την περιφρούρηση του αγώνα και την ασφάλεια των ποδηλατών, τον χορηγό μας Κώστα Παρρά και τα Καταστήματα  Ηλεκτρικών συσκευών για την πολύτιμη προσφορά τους στα έπαθλα των νικητών, τον  Κον Χρήστο Μπεβούδα με τον Όμιλο επιχειρήσεών του για την πολύτιμη χορηγία του στην διοργάνωση, τους Σαμαρείτες Ηλείας για την ιατροφαρμακευτική παρουσία τους στον αγώνα μας, την Διασωστική Ομάδα Ηλείας για την βοήθεια τους στην ασφάλεια του κάθε ποδηλάτη, τον κ. Παναγιώτη Διαμαντόπουλο (Διαμαντόπουλος Bikes) για την παροχή βοήθειας οργανωτικά, την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για την αδειοδότηση του αγώνα μας αλλά και την βοήθεια με την “κάλυψή” του με 2 περιπολικά, την Νομαρχία Ηλείας για την αδειοδότηση χρήσης του επαρχιακού οδικού δικτύου, τον κ. Γιωργο Βλάχο για την παροχή υλικού διαγραμμίσεως και τους Φίλους Ποδηλάτες Ζαχάρως για την παροχή γραμματειακής υποστήριξης.

Επίσης ζητάμε από την κοινότητα Λάλα την κατανόησή της διότι δεν είχε προβλεφθεί από τον σύλλογο 1) 2η γραμματειακή υποστήριξη, 2) οργάνωση μεταφοράς εξοπλισμού, αθλητών και συνοδών, προκειμένου να τελεστεί εκεί η απονομή των μεταλλίων στους νικητές. Ευχαριστούμε θερμά την κοινότητα Λάλα για την βοήθειά της στην υλοποίηση του αγώνα και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές ποδηλάτες και τα σωματεία τους που παρευρέθηκαν και μας στήριξαν σε αυτό το εγχείρημά μας και ευελπιστούμε να σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος